Şaşırtan kehanetler

Güncelleme Tarihi:

Şaşırtan kehanetler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Hülya Avşar, kendi adını taşıyan şov programının son bölümünde Hindistan'ın seks ustası Guru ile Yeşim Salkım ve Sacit Aslan'ı konuk etti. Programına ilk olarak Guru'yu çağıran Avşar, felsefeciden geleceğe yönelik kehanetlerde bulunmasını istedi. Bunun üzerine Yeşim Salkım'ın 2000 yılında ekonomik açıdan sıkıntılı günler geçireceğini söyleyen Guru, sanatçının 77 yaşına kadar yaşayacağını, 2001 yılının ortalarında evleneceğini ve 2003 yılında ise bir erkek çoçuk dünyaya getireceğini söyledi.

Guru, Hülya Avşar'ın da 1999 yılında hamile kalacağını ancak bu çocuğu eşinin istemeyeceğini belirtti. Sohbet sırasında Avşar'ın ‘‘Neden öyle ellerini kavuşturmuş duruyorsun?’’ sorusuna Guru, ‘‘Siz konuklarınızın her yerini elliyorsunuz ondan’’ cevabını verdi. Avşar kızı ise, ‘‘Kimsenin hiçbir şeyini ellememeye kararlıyım. Adımız çıktı elleyene’’ yorumunu yaptı.

Guru, seyircilerin ‘‘Çakıcı Türkiye'ye gelecek mi?’’ sorusuna ‘‘Önümüzdeki yıl gelecek’’ derken, programa katılan Sacit Aslan, ‘‘Babamla o kadar zıt bir karaktere sahipiz ki. Kendi kendime ben nasıl bu adamın oğluyum deyip neredeyse DNA testi yaptıracağım’’ açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!