Åžarkılar Sibel için

Güncelleme Tarihi:

Şarkılar Sibel için
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 20, 2004 11:58

Kanserle mücadelesini "Kansere Gülümsemek" adlı kitapta toplayan gazeteci Sibel Kalaycı için, arkadaşları bu gece moral gecesi düzenliyor. Gecede Nükhet Duru, Cenk Eren, Davut Güloğlu, Volkan Konak, Haluk Levent, Kıraç ve Emrah sevilen şarkılarını seslendirecek.

Haberin Devamı

2.5 yıl önce yakalandığı kanser ile mücadelesini, "Kansere Gülümsemek" adlı kitapta toplayan gazeteci Sibel Kalaycı için bir moral gecesi düzenleniyor. Ünlü sanatçıların şarkılarıyla renk katacağı gece, bugün saat 20:00'de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda.

Kalaycı'nın meslektaşları tarafından "Haydi Hep Birlikte Sibel'le Yaşam Mücadalesine" sloganıyla düzenlenen konserde Nükhet Duru, Cenk Eren, Davut Güloğlu, Volkan Konak, Haluk Levent, Kıraç ve Emrah sevilen şarkılarını seslendirecek.

İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Şişli Belediye Başkanlığı, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Magazin Gazetecileri Derneği ve Biletix'in desteğiyle düzenlenen moral gecesini Gülgün Feyman sunacak.

İstanbul Valisi Muammer Güler ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TGC Başkanı Orhan Erinç,  Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de gecenin konuklarından.

Haberin Devamı

TGC BaÅŸkanı Orhan Erinç,hastalığı nedeniyle mesleÄŸine ara vermek zorunda kalan ve malülen emekli olan ANKA Ajansı saÄŸlık ve politika muhabiri Sibel Kalaycı'ya konser günü bir onur plaketi sunacak.Â

Gazeteci Sibel Kalaycı'nın 2.5 yıl önce yakalandığı göğüs döneminde gelişen bir komplikasyon sonucu karaciğerine sıçramış ve tedavisinde yeniden başa dönülmüştü. Ancak Kalaycı hastalıkla mücadelede hep güler yüzü ile kanser hastalarını örnek olmuş ve yaşadıklarını, "Kansere Gülümsemek" adlı bir kitapta toplamıştı. Sibel Kalaycı'yı maddi ve manevi olarak desteklemeyi amaçlayan konser sırasında kitabı da satışı sunulacak.

Meslektaşlarının kendisini hiç unutmamasına ve adına konser düzenlemesine sevinen Kalaycı, ayrıca yıllarca proğramlarını izlediği devlet büyüklerinin de kendisi için vakit ayırmasından son derece mutlu olduğunu söyledi.

Sibel Kalaycı'nın hastalığı yenmek için memleketi Trabzon'da yaptıracağı bir küçük ahşap evde yaşamını sürdürmek istediğini ve kanseri böyle yenebileceğine inandığını söyledi.

20 AÄŸustos
Saat: 20:00
Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi
Biletler: 20 Milyon TL
www.biletix.com

Haberin Devamı

Bilgi için:
Mevlüt YÜKSEL: 0535 310 58 78
mevlutyuksel2002@yahoo.com

Süleyman Ä°NCE:0532 357 98 41Â
ince36@hotmail.com

Murat YANCI:0542 592 42 99Â
muratyanci@hotmail.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!