Sapıklarla 48 saat

Güncelleme Tarihi:

Sapıklarla 48 saat
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kaçırıldığım ev erkekle dolup taştı. Ağlayıp yalvardım, ama kimse dinlemedi. Altı kişi art arda hayvanlar gibi bana tecavüz etti.

Mersin'de 6 gözü dönmüş sapığın ellerini ayaklarını bağlayarak 2 gün süreyle tecavüz edip, fuhuş batağına düşürerek geneleve satmak istediği 14 yaşındaki D.G., ‘‘Beni bitirdiler, o canavarların idamını istiyorum. Hayvanlar gibi bana tecavüz ettiler’’ dedi. Mersin'in Turunçlu Mahallesi'nde, bir gecekonduda emekli işçi babası Arif G, annesi Mahide G. ile birlikte kalan D.G., kábus dolu saatleri gözyaşları içinde anlattı. Yaşamın kendisi için artık bir anlamı kalmadığını dile getiren D.G., gözü dönmüş sapıkların ellerinden kurtulamasaydı geneleve satılacağını söyledi. Yaşadığı korkunç olayın etkisi altında olan D.G., şunları söyledi:

Kiraz gözcülük yaptı

‘‘Aynı fabrikada birlikte çalıştığım Müslüm Alca, 'İş var' diyerek beni fabrikaya çağırdı. Kapının önüne geldiğim anda, Müslüm ve yanında olan 3 kişi ağzımı kapatıp, ellerimi ve ayaklarımı tutarak aracın içine koydular. 'Bağırırsan seni öldürürüz' dedikleri için çok korkmuştum. Beni kaçırdıktan sonra, bir apartman dairesine götürdüler. Orada, daha sonradan adının Kiraz olduğunu öğrendiğim kız, Müslüm'e, 'Bunun kızlığını al, ben kapıda gözcülük yaparım' dedi. Bunun üzerine, Müslüm Alca yanında bulunan arkadaşı Ahmet Aslan ile beni odaya kapattılar. Ağzımı kapatıp, ellerimi ve ayaklarımı da bağladıktan sonra Müslüm bana tecavüz etti. Bağırmamam için sürekli ölümle tehdit edip ağzımı kapatıyorlardı. Gözü dönen ve bir kez de ters ilişkide bulunan Müslüm bana tecavüz ettikten sonra, 'Fuhuşun nasıl yapılacağını sana öğreteceğiz, çok paramız olacak' dedi. Çok korkuyordum, mecburen onların dediğini yaptım.’’

Ev erkekle doldu, taştı

‘‘Müslüm bana 'Fuhuş yaparsan, çok paramız olacak. Kiraz bu işi çok iyi yapıyor. Nasıl yapıldığını sana öğretecek' dedi. Bunun üzerine beni evden alarak, Kiraz ile birlikte bir kamyon garajına götürdüler. Orada, Kiraz erkeklerle pazarlık yaptı. 3 erkekle birlikte oldu. Ben ise aşırı kan kaybetmem nedeniyle hasta olduğumu söyledim ve para karşılığı kimse ile yatmadım. Geceyi garaja yakın bir portakal bahçesi içinde geçirdik. Sabah saatlerinde ise yeniden kaldığım eve getirildim. Getirildiğim Kiraz Taş'ın evi bir anda erkeklerle dolup taştı. Gece yarısı evde 6 kişi art arda, bana tecavüz ettiler. Ağlayıp, yalvarmama rağmen beni kimse dinlemedi. Tümü de hayvanlar gibi tecavüz etti.’’

Geneleve satacaklardı

Yaşadıklarıyla hayatının karardığını anlatan D.G., kendisini kaçırıp tecavüz edenlerin asıl amaçlarının geneleve satarak para kazanmak olduğunu söyledi. D.G. şöyle devam etti: ‘‘Bana sürekli olarak, 'Geneleve girersen çok paran olur. Lüks bir yaşam sürdürürsün. Aklını topla başına' diyorlardı. Evime gitmek istediğimi söyleyince, beni ölümle tehdit edip, dövüyorlardı. Acımasız tavırları beni tüketmişti, intihar etmeyi bile düşündüm, ancak bir an olsun bile yalnız bırak-mıyorlardı. Bir ara genelev patronu olduğu söylenen birine satmak istediler. Ancak, para konusunda anlaşma olmadı. Müslüm benim polis tarafından arandığımı öğrenmişti, bu nedenle de çok tedirgin ve panik halindeydiler. Bunun için beni Adana'ya götürüp, mutlaka geneleve satmak istiyorlardı. Ancak, Adana'da bırakıldığım evin sahipleri durumumu görünce bana yardımcı oldular. Müslüm ve Kiraz genelev mafyası ile bağlantı kurmak için evden çıktıktan bir süre sonra, kaldığım evin sahipleri bana yol parası verip kaçmamı söylediler. Ben de kaçıp Mersin'deki evimize geldim, başımdan geçenleri babama anlattım.’’ Şu anda babasının evinde kalan D.G.'ye tecavüz eden 18 yaşındaki Müslüm Alca, 20 yaşındaki Remzi Bal, 19 yaşındaki Gökhan Ay, 31 yaşındaki Adnan Ucuz, 18 yaşındaki Ahmet Aslan ve 23 yaşındaki Yusuf Başeğmez ile sapıklara yardımcı olan Kiraz Taş ve Yaşar Eryürek olaydan sonra tutuklandılar.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!