Radyo Babylon Yayında!

Güncelleme Tarihi:

Radyo Babylon Yayında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2010 10:18

Kültürlerarası bir anlayışla müzikseverlere farklı bakış açılarına sahip düzenli ve zengin bir program sunmaya 11 yılı aşkın bir süredir devam eden Babylon İstanbul; derleme albüm projeleri, Babylon kitap ve Babylon dergi sonrasında şimdi de 16 Aralık tarihinden itibaren www.radyobabylon.com adresi üzerinden dinlenebilecek Radyo Babylon ile yeryüzüne ait tüm sesleri dünyaya yaymaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Radyo Babylon internet ortamında onlarcasına denk geldiğimiz sıradan bir playlist radyosunun çok ötesinde; insan elinin değdiği, kulağınızı güvenle teslim edebileceğiniz “babylon jukebox”ın engin arşivinin yanı sıra programcıları ve DJ’leriyle dopdolu bir içerik ve yeni bir platform olmayı hedefliyor. Asmalımescit’teki stüdyosundan 16 Aralık Perşembe günü yayın hayatına resmen başlayacak olan Radyo Babylon’un ev adresi ise www.radyobabylon.com .

Radyo Babylon’un web sitesinde ayrıca yayın akışı, detaylı program bilgileri ve playlistler, müzik dünyasından sıcak haberler, yeni albüm notları, özel röportaj ve dosya çalışmaları; kısacası müzik ekseninde giderek genişleyecek doyurucu bir içerik yer alacak.

Radyo Babylon’da kimler var?

Radyo Babylon’da  Mehmet Garan, DJ Style-ist, Murat Meriç, Mabbas, Cünort, Recep Şencan, Reha Arcan, Volkan Balkan ve daha birçok isim cazdan dünya müziğine, indie rock’tan electronica’ya birçok farklı tarzda özel programlarıyla dinleyenlerin karşısına çıkacaklar. Buna ek olarak her ay farklı yerli-yabancı konuk DJ’lerin setleri de yayın akışı içinde yer alacak. Hatta ilerleyen zamanlarda Babylon’dan ve Nublu’dan canlı yada kayıt yayınlar da Radyo Babylon’un sürprizlerinden bazıları.
Radyo Babylon nasıl dinlenir?

Haberin Devamı

Radyo Babylon’u birçok farklı ortamda dinleyebilmek için seçenekler mevcut. Evde, ofiste kısacası internet erişimi olan her yerde radyobabylon internet sitesi üzerinden Radyo Babylon kesintisiz dinlenebilecek. Ayrıca cep telefonunuzdan yada dizüstü bilgisayardan, veya aracınızdan da gerekli uygulamaları kullanarak Radyo Babylon’a ve iyi müziğe erişmek mümkün.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!