Prens Harry DNA testi istiyor

Güncelleme Tarihi:

Prens Harry DNA testi istiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2007 00:00

Prenses Diana hakkında en kapsamlı biyografilerden biri olan "After Diana"yı kaleme alan ünlü yazar Christopher Andersen, Diana’nın küçük oğlu Prens Harry’nin babası hakkındaki şüphelerine son vermek için DNA testi yaptırmak istediğini iddia etti.

31 Ağustos 1997’de, trajik bir trafik kazasında ölen Prensesi Diana’nın arkasında bıraktığı sırlar hálá kafalarda soru işareti oluşturuyor. Gündemdeki son tartışma ise; Diana’nın küçük oğlu Prens Harry’nin, babasının Prens Charles olmadığı yönündeki iddialardan bunalıp DNA testi yaptırmak istemesi.
/images/100/0x0/55ea84d0f018fbb8f88540ad

Prenses Diana hakkında en kapsamlı biyografilerden biri olan "After Diana"yı kaleme alan ünlü yazar Christopher Andersen, ünlü magazin dergisi US’e yaptığı açıklamada, Prens Harry’nin, annesinin beş yıl boyunca büyük aşk yaşadığı öne sürülen koruması James Hewitt’in (49) gerçek babası olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptıracağını iddia etti. Yazar Andersen’a göre Prens Harry, şaşırtıcı bir şekilde James Hewitt’e benziyor.

DNA testi sonucunda Prens Harry’nin gerçek babasının James Hewitt olduğu ispatlanırsa doğacak kriz, küçük prensin kafasını daha çok karıştıracak gibi gözüküyor. Andersen’a göre Prens Harry, babasının Hewitt olduğunu öğrenirse bu gerçeği açıklamayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!