Poyraz Karayel 36.bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 36.bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 11:15

Kanal D’nin ilgiyle takip edilen dizisi Poyraz Karayel’de işler karışıyor. Poyraz Karayel 36.bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyecek. Ayşegül, zor bir seçim yapmak zorunda kalıyor. Merakla beklenen dizi Poyraz Karayel 35.bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 36.yeni bölümde fragmanı yayınladı. Yeni bölümde heyecan dorukta. Poyraz, Ayşegül ve İsmail’i aynı masaya toplayan Bahri; Ayşegül ve Poyraz’ın ilişkilerini bitirmesini ister. Poyraz ve Ayşegül buna anlam veremezler. Ayşegül babasıyla konuşmaya gittiğinde işin aslını anlar.

Bahri, İsmail Karayel’in Adil Topal olduğunu öğrenmiştir. Bahri ve Ayşegül büyük bir kavga ederler. Ayşegül babası ve Poyraz arasında bir seçim yapmak zorundadır. 

POYRAZ KARAYEL 36.BÖLÜM 1.FRAGMANI İZLE




POYRAZ KARAYEL 36.BÖLÜM FRAGMANI 2.İZLE



POYRAZ KARAYEL 35.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Poyraz’ın Sadrettin’i vurması herkeste şok etkisi yaratır. Sadrettin Ayşegül’ün çalıştığı hastaneye götürülür. Oradaki tüm imkansızlıklar içinde kurşunun çıkarılması gerekiyordur.

Oğlunu vurduğu için Bahri de Poyraz’a çok tepkilidir. Ailesiyle Poyraz’ın arasında kalan Ayşegül Poyraz’ın kalbini kırar. Kendisini affettirmek için şov yapma sırası bu sefer Ayşegül’dedir. Sadrettin ise Poyraz’a kafayı takmıştır. Onun Adil Topal’ın kim olduğunu bildiğine emindir. Poyraz yaklaşan tehlikenin farkında değildir. Behçet’in peşini bırakmayan Bahri, büyük gerçeği öğrenmeye çok yaklaşmıştır.

BAKMADAN GEÇME!