Playboy Prens utangaç çıktı

Güncelleme Tarihi:

Playboy Prens utangaç çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2011 00:00

Önceki gün yapılan resmi nikâhtan sonra Monaco’lular Prens 2’nci Albert ile Prenses Charlene’in dini törenine şahit oldular. Prensin,eşi Charlene’i sarayın balkonunda öptüğü kare için “Playboy Prens öperken utangaçtı” yorumları yapıldı.

Haberin Devamı

DÜNYA, 29 Nisan’daki İngiliz kraliyet düğününden yaklaşık iki ay sonra lüks ve ihtişamın ülkesi Monaco’daki iki gün süren düğün heyecanını yaşadı. Önceki gün sarayda düzenlenen nikâhla evlenen Monaco Prensi 2’nci Albert’le Zimbabve doğumlu milli yüzücü Charlene Wittstock dün de ihtişamlı bir dini törenle mutluluklarını, VIP konukları ve binlerce Monacolu’yla paylaştı. Sarayın açık avlusundan yapılan Katolik törene, siyaset ve magazin dünyasından 3 bin 500 konuk katıldı. Davetliler arasında Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, İsveç Kralı Carl Gustav, Karl Lagerfeld, Naomi Campbell gibi isimler var. Prensin önceki gün nikah töreninden sonra eşi Charlane sarayın balkonunda öptüğü kare tartışmalara yol açtı. İngiliz basınında “Prensin öpücüğü beceriksizceydi” dedi, bazı yorumlarda ise “Playboy Prens öperken utangaçtı” denildi.

Haberin Devamı

Grace Kelly’nin gerisinde kaldı

33 YAŞINDAKİ atletik vücutlu milli yüzücü gelin Charlene, Giorgio Armani gelinliğiyle göz kamaştırdı. Ancak yine de 1982 yılında

/images/100/0x0/55ea33d2f018fbb8f8711dbe
yaşamını yitiren Prens’in annesi Hollywood yıldızı Grace Kelly’nin gerisinde kaldı. Charlene’e Monaco’daki farklı toplulukları temsilen altı çocuk nedimelik yaptı.

Güney Afrika bayrakları asıldı

SARAYIN çevresinde toplanan binlerce kişi de kurulan dev ekrandan çapkınlığıyla usandıran Prens Albert’in düğününü izledi. Düğün için Fransa’dan gelen Danielle Dourdent, “Benim gibi Güney Afrikalı birinin Monaco Prensi olarak seçilmesi bana büyük gurur verdi” dedi. Monaco sokaklarında Güney Afrika bayrakları da asıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!