Pendik'te kuyumcu cinayeti

Güncelleme Tarihi:

Pendikte kuyumcu cinayeti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2012 11:13

Pendik'te eski Karadenizler Derneği Başkanlığı Fuat Şengül kuyumcu dükkanını açtığı sırada silahlı saldıra uğradı. Saldırı sonucunda Şengül, kafasından ve ensesinden aldığı kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Olay, saat 09.00 sıralarında Pendik Kaynarca Deniz Caddesi'nde bulunan Şengül Kuyumculuk'un önünde meydana geldi. 48 yaşındaki Fuat Şengül sabah saatlerinde çevredeki esnafla selamlaşıp sohbet ettikten sonra dükkanını açmaya gitti. Şengül, işyerinin kepenklerini açtığı sırada arkasından yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi silahla ateş etmeye başladı. Kafasından ve ensesinden yaralanan kuyumcu kanlar içinde yere yığılırken saldırgan ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi.

POLİS SALDIRGANI ARIYOR

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aldıktan sonra eşgali belirlenen saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları tüm müdahalelere rağmen Şengül olay yerinde hayatını kaybetti. Acı haberi alan Şengül'ün yakınları sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Polis, saldırının Şengül ile husumeti olduğu öğrenilen kişi ya da kişiler tarafından gerçekleştirildiği ihtimalini değerlendiriyor. Polis ekipleri çevredeki güvenlik kameraları ve tüm delileri değerlendirerek saldırganı yakalamak için çalışmalara başladı. Şengül'ün cenazesi savcının incelenmesini ardından Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesini morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Şengül'ün bir oğlunun da 3 yıl önce askere gitme hazırlıkları yaptığı sırada geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!