Paşakapısı’nın Paris Hilton’u

Güncelleme Tarihi:

Paşakapısı’nın Paris Hilton’u
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2007 02:00

Suç örgütüne yardım etmekten tutuklanan manken Tuğba Özay, konulduğu Üsküdar’daki tarihi Paşakapısı Cezaevi’nde Paris Hilton gibi karşılandı. Kadın mahkûmlar, "Bizim Paris" dedikleri Tuğba Özay’a mazgallar arasından "Canını sıkma abla. Bu da geçer" diye seslendiler.

Haberin Devamı

Skandallarıyla dünya gündeminden düşmeyen ve son olarak alkollü araç kullanırken yakalanıp hapis cezası alan Hilton Ailesi’nin varisi Paris Hilton cezaevine konulurken basının ve mahkumların yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı.Adı zaman zaman polisiye olaylara karışan manken Tuğba Özay da cezaevine girişte basın tarafından ve içeride mahkumlarca yoğun ilgiyle karşılandı.

İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Beşiktaş’taki adliye binasından dün saat 00.30 sıralarında Paşakapısı’na getirilen Tuğba Özay’a özel hiçbir muamele yapılmadı. Karantina Koğuşu’na alınan Tuğba Özay’ın yardımcısının getirdiği eşya dolu çanta da didik didik arandı. Koğuşa giderken tutuklu diğer kadınlar tarafından teselli edilen Tuğba Özay yine gergin ve bitkindi. Kapalı alan fobisi bulunan Paris Hilton’a panik atak rahatsızlığı nedeniyle de benzetilen Tuğba Özay’ın ağlama krizleri koğuşta da yakasını bırakmadı. Özay’ın "Ben bu hallere düşecek biri miydim?" dediği belirtildi

Haberin Devamı

HAMAMDA YIKANDI

Geceyi karantina koğuşunda geçiren Tuğba Özay geç saatlere kadar uyuyamadı. Sabah erken saatlerde ise gözaltına alındığı günden bu yana üzerinden çıkarmadığı kıyafetlerini cezaevi hamamında yıkandıktan sonra eşofman ve tişört ile değiştirdi. Özay tutukluların Memurlar Koğuşu dediği D Blok’daki 20 kişilik koğuşa alındı. Bu koğuşta motosiklet tutkunu olan Hanımağa lakaplı çete kurmakla eski polis Güniz Akkuş da kalmıştı.

PSİKOLOG DESTEĞİ

Tuğba Özay, peynir, zeytin, ekmek, domates ve salatalıktan oluşan kahvaltıdan da yemedi. Sadece bir bardak çay içti. Tuğba Özay’ın panik atak rahatsızlığı için kullandığı haplara da cezaevi revirindeki doktorlar el koydu. Tuğba Özay’a ilaçların alma zamanı geldiğinde tane tane verilecek. Diğer tutuklular için de uygulanan bu yöntem ili kişinin kendine zarar vermesinin önlenmesi amaçlanıyor. İlk duruşmada tahliye olacağına inandığını söylediği belirtilen Özay, koşullara alışması için cezaevi psikoloğundan destek alacak.

VOLTA ATTI

Tuğba Özay, 13 saat kaldığı adliyede ise panik atak rahatsızlığı yüzünden nezarethane yerine, yanındaki kadın polisler ile birlikte zemin kat koridorunda tutuldu. Sorgulanmayı beklerken, koridordaki bir bankta oturan Özay, durmadan sigara içti. Gün boyu adliyenin büfesinden sadece bir tane küçük kek yiyip, meyve suyu içen Özay, çevresindekilerine sürekli "Tutuklanır mıyım?" diye sordu. Özay, zaman zaman koridorda volta attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!