Nezarethanede sinir krizi geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Nezarethanede sinir krizi geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2007 00:00

Ayrılmak istediği sevgilisi Akın Büyükoğlu ile Yaşar Öz’ün adamı Abdülcabbar Kibaroğlu arasında Akmerkez’de çıkan çatışmada "azmettirici" olduğu iddiasıyla gözaltına alınan manken Tuğba Özay, tutulduğu Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü nezarethanesinde sinir krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan ve sürekli ağlayan Özay, iğne ile sakinleştirilip yeniden şubeye getirildi.

Haberin Devamı

Gözaltındaki Tuğba Özay'dan ilk fotoğraflar

Manken gibi geldi kelepçeyle çıktı

Başı beladan hiç kurtulmadı

Best Of Tuğba Özay diye albüm bastırmıştı. İşte o albümden fotoğraflar...

ÇATIŞMAYLA ilgili ifade vermek üzere geldiği İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden kelepçelenerek çıkan Tuğba Özay, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün nezarethanelerinin ilaçlanması nedeniyle, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün kadınlar nezarethanesine konuldu.

Yaşar Öz ile birlikte Rulet Operasyonu’nda gözaltına alınan iki kadınla aynı yerde tutulan Tuğba Özay için, PKK, DHKP-C, MLKP gibi terör örgütü üyelerinin kaldığı nezarethanede saatler zor geçti. Gözaltına alınan zanlılara sunulan beyaz peynir, zeytin, ekmek ve ayranı kabul etmeyen Tuğba Özay, ağzına bir lokma koymadı.

KELEPÇE TAKILMADI

Geceyi uyumadan geçiren Tuğba Özay, dün saat 08.30 sıralarında nezarethanede sinir krizi geçirdi. Bayılan Tuğba Özay, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada sakinleştirici iğne yapılan ve serum takılan Tuğba Özay, 12.30 sıralarında yoğun güvenlik önlemleri altında bu sefer kelepçe takılmayarak şubeye getirildi.

Basının hastanede görüntü almaması için polisler ve Tuğba Özay’ın korumaları büyük çaba gösterdi. Bazı hasta yakınları Tuğba Özay’ın "Basının yüzünden oldu" dediğini öne sürdü. Avukatı Edip Önder, Tuğba Özay’ın sabah saatlerinde nezarethanede sinir krizi geçirdiğini belirterek, "Nezarethane ortamı kendisini olumsuz etkilemiş olabilir" dedi.

KAFALARI GÜZELDİ

Beşiktaş’taki İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’ne sevk edilen Abdülcabbar Kibaroğlu, Akın Büyükoğlu’nu tehdit etmediğini söyledi. Tuğba Özay’ın azmettirdiği ileri sürülen Kibaroğlu, "Yok öyle bir şey. Kafalarına göre yazıp çiziyorlar" dedi. Akmerkez’deki çatışmada sağ bacağından yaralandığı için adliyeye koltuk değnekleri ile gelen Kibaroğlu, "Neden çatışmaya girdiniz" sorusuna ise "Kafaları güzeldi, hepsi sarhoştu" cevabını verdi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!