Param yok, diziden ayrılamam

Güncelleme Tarihi:

Param yok, diziden ayrılamam
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2007 00:00

"Kuzey Rüzgarı" oyuncularından Kürşat Alnıaçık, katıldığı söyleşide ilginç bir yorum yaptı.

Haberin Devamı

Atacan Eğitim Kurumları’nın eğitmenleri tarafından hazırlanan "Dizileri Doğru Okumak" adlı interaktif sunumda "Kuzey Rüzgarı" oyuncuları Çağla Kubat, Kürşat Alnıaçık, Ebru Cündübeyoğlu ve Ebru Kocaağa gibi oyuncular öğrencilerin sorularını yanıtladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün de kutlandığı söyleşide öğrenciler ünlü oyuncuları soruları ile terletti. Söyleşi sırasında konuşan Kürşat Alnıaçık, "Kuzey Rüzgarı'nı izlemenizde bir mana yok çok faydalı değil” dedi. Alnıaçık’ın bu sözleri üzerine öğrencilerden biri, "Kadir İnanır diziden ayrılacağını söyledi. Madem siz böyle düşünüyorsunuz, neden diziden ayrılmadınız?" diye sorunca Kürşat Alnıaçık, “Kadir İnanır’ın parası çok. Benim param olmadığı için bırakamam” dedi.

Param yok, diziden ayrılamam

Haberin Devamı

Milli sörfçümüz Çağla Kubat da rüzgar sörfünün kendisi için her zaman ön planda olduğunu, diğer uğraştığı fotomodellik, oyunculuk, sunuculuk gibi işleri rüzgar sörfüne maddi destek olması adına yaptığını söyledi. Tiyatro teklifi gelse dahi kabul etmeyeceğini söyleyen Kubat, “Tiyatroda oynayacak kapasiteyi şu an için kendimde görmüyorum. Aynı şekilde bir sit-com da yer alacak kadar oyunculuğumda yok. Şu an için aksiyon ile ilgili teklifleri değerlendiriyorum” dedi. Dizide bir gazeteciyi canlandıran Ebru Cündübeyoğlu’da, sinema filminde hiç rol almadığını ancak büyük kitlelere ulaşmak için dizileri tercih ettiğini söyledi.

Kadir İnanır’ın diziden ayrılacağı yönünde çıkan haberler netlik kazanmadığı için yorum yapmaktan kaçınan iki güzel oyuncu, Kadir İnanır'ın diziden ayrılmasını istemeyiz diyerek kendisiyle çalışıyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve "İnanır'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı 13. bölümde belli olacak. Bizde tam bilmiyoruz" dediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!