Özgecan’ın ailesinden Erdoğan’a siyah başörtüsü

Güncelleme Tarihi:

Özgecan’ın ailesinden Erdoğan’a siyah başörtüsü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2015 13:20

Tarsus’ta vahşice katledilen Özgecan’ın annesi Songül Aslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir kutu içerisinde matemlerinin simgesi olarak siyah bir başörtüsü olarak gönderdi.

Haberin Devamı

Özgecan’ın ailesinden Erdoğan’a siyah başörtüsü
Kutunun içine bir de not yazan anne Songül Aslan, ‘’Olayın faillerinin en ağır biçimde cezalandırılacaklarından eminiz. Adalet yerini bulduğunda bu siyah başörtüsünün rengi de beyaza dönüşecek. İnşallah o vakit beyaz başörtümüzle sizleri bizzat ziyaret edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Songül Aslan’ın bir aracı ile gönderdiği kutu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ATO Congresium’da düzenlenen programı öncesinde kendisine verildi. Erdoğan da programında yaptığı konuşmada ‘’Ailenin duruşunu hayranlıkla izledim. Yargının üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekir. Gereken cezayı en üst seviyede vermek durumundadırlar. Bugün gönderdikleri siyah başörtülerini aldım. İnşallah o mesaj beyaz başörtüsü ile devam eder’’ diye konuştu.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı kaynakları da, "Anne Songül Aslan, telefonla görüştükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tam bir baba sıcaklığını duyumsadıklarını, çok duygulandıklarını belirtti. Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kutu içerisinde matemlerinin simgesi olarak siyah bir başörtüsü de gönderen anne, ’Olayın faillerinin en ağır biçimde cezalandırılacaklarından eminiz. Adalet yerini bulduğunda bu siyah başörtüsünün rengi de beyaza dönüşecek. İnşallah o vakit, beyaz başörtümüzle sizleri bizzat ziyaret edeceğiz’ mesajını da iletti" bilgisini verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!