Özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler 97. ÖGG sınav soruları ve sonuçlarında

Güncelleme Tarihi:

Özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak Gözler 97. ÖGG sınav soruları ve sonuçlarında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2022 09:54

Özel güvenlik sınav sonuçları için araştırmalar başladı. Özel güvenlik sınavına katılan adaylar heyecanla soruların ve cevapların açıklanmasını ardından ise sonuçların duyurulmasını bekliyorlar. Özel Güvenlik 97. Temel Eğitim Ve 73. Yenileme Eğitimi Sınavı 24 Nisan tarihinde yapıldı. Peki, özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Özel güvenlik sınav soruları ve cevapları için geri sayım başladı. 97. Temel Eğitim Özel Güvenlik Sınavı 24 Nisan’da yapıldı. Sınav sorularının ve cevaplarının ise 26 Nisan tarihinde yayımlanacağı duyuruldu. Öte yandan özel güvenlik sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında kurum tarafından bilgi verildi.

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Özel güvenlik sınav sonuçlarının 13 Mayıs tarihinde açıklanması planlanılıyor. Sınav sorularının ve cevaplarının ise 26 Nisan tarihinde açıklanacağı bildirildi.

Silah Farkı sınavına katılan adayların sınavdan başarılı sayılabilmeleri için; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak Gözler 97. ÖGG sınav soruları ve sonuçlarında

Silahsız özel güvenlik temel eğitim sertifikası bulunan kişilerin silahsız yenileme eğitimi ile birlikte silah farkı eğitimi alarak özel güvenlik yenileme sınavına silahlı sınav türünden katılacak adayların başarılı sayılabilmeleri için; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekmektedir. Başarı sağlanamaması durumunda sınav sonucu silahsız olarak değerlendirilecektir

BAKMADAN GEÇME!