Onur gidiyor kim geliyor?

Güncelleme Tarihi:

Onur gidiyor kim geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2010 12:19

Seda Sayan, altıncı evliliğini de bitiriyor. Çift, boşanmak için mahkemeye başvurdu. Sayan bir kez daha evlenirse, yedi nikahlı Gönül Yazar'ın rekorunu egale edecek. Peki Seda kiminle barışıyor?

Haberin Devamı

Bu mutluluk mazi mi oluyor / Foto Galeri

Seda Sayan 2010 / Foto Galeri

Seda Sayan, iki yıl önce evlendiği kendisinden 20 yaş küçük türkücü Onur Şan'dan boşanıyor. Oysa çift çocuk yapmayı planlıyordu.
Sayan'ın danışmanı Özgür Aras, açıklamasında, "Seda Sayan ve Onur Şan çifti ortak aldıkları kararla boşanmaya karar verdi. Gerekli yasal işlemler başlatıldı” dedi.

Sayan'ın ilk kocası, Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç'tı. Çift, 1987'de evlendi, 6 ay sonra boşandı. İkinci evliliğini futbolcu Sinan Engin'le 1990'da yaptı. Hamileyken nikah masasına oturan Sayan, oğlu Oğulcan'ı dünyaya getirdi. Sayan’ın en uzun evliliğiydi, beş yıl sürdü.


Trafikte tanıştığı kurye Soner Yapcacık, Sayan’ın üçüncü eşiydi. Bu evlilik de bir yılı doldurmadan sona erdi. Sayan,  dördüncü evliliğini işadamı Tuncay Kıratlı ile yaptı. Çift, yedi ay evli kaldı. Galatasaraylı eski futbolcu Gökhan Şükür'le beşinci kez nikah masasına oturdu. Evlilik çabuk bitti.
Sayan’ın son evliliği iki yıl dayandı. Bakalım sanatçı yedinci kez evlenecek mi?

Haberin Devamı

İHANET Mİ AYIRDI?

Boşanmaya ihanetin neden olduğu konuşuluyor. İddiaya göre, Sayan, ikinci kez aldatılınca affetmedi. Bir süre Londra'da kafasını dinledikten sonra boşanma kararı aldı. Sayan’ın avukatı ise aldatma iddiasını yalanladı.

BARIŞIYORLAR

Mehmet Ali Erbil “Seda'nın eski eşi Sinan Engin arayıp barışmamızı rica etti.Seda'nın Londra'dan dönmesini bekliyorum. Onu özledim” dedi.

Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil 2 yıldır birbirleriyle konuşmuyordu. Tartışmanın nedeni; Mehmet Ali Erbil’in, Seda Sayan’ın kavga edip ayrıldığı menajeri Stelyo Pipis’i ekibine almasıydı. Mehmet Ali Erbil “Seda’nın eski eşi Sinan Engin arayıp barışmamızı rica etti. Eşim Tuğba da bu dargınlığın bitmesini istiyor. Seda’nın Londra’dan dönmesini bekliyorum. Onu özledim” dedi.

DİĞER HABERLER

  

  

  

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!