Onların ilk babalar günü

Güncelleme Tarihi:

Onların ilk babalar günü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2006 10:41

Sinema dünyasının ünlü aktörleri, bu pazar, dünyaya yeni gelen bebekleriyle birlikte ilk Babalar Günü'nü kutlayacak. Babalar Günü mutluluğunu yaşayacakların başında çocuk özlemi yıllardır bilinen ünlü bir isim geliyor: Brad Pitt...

Haberin Devamı

Hollywood'un iki ünlü ismi Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Namibya'da dünyaya gelen kızları “Shiloh Nouvel”, Babalar Günü'nde 21 günlük olacak. Kızıyla ilk Babalar Günü'nü geçirecek olan Pitt, geçtiğimiz günlerde basında yer alan fotoğraflarıyla kamuoyuyla tanışan kızının adeta üzerine titriyor.
  
“İLGİNÇ” BİR BABA...
  
Tanınmış oyuncular Tom Cruise ile Katie Holmes'un 19 Nisanda dünyaya gelen kızları “Suri” de babasıyla ilk Babalar Günü'nü geçirecek “ünlü bebeklerden”.

İsmi, İbranice'de “prenses” veya Farsça'da “kırmızı gül” anlamlarına gelen “Suri”nin doğumundan önce çıkan haberler babasını basının ilgi odağı haline getirdi. Bebeğinin “plasentasını yiyeceğini” açıklayan 43 yaşındaki Cruise, bunu yapmadı, ancak dikkatleri üzerine çekti.

Tom Cruise'un velayetini eski eşi Nicole Kidman ile birlikte üstlendiği Isabella (13) ve Connor (11) adlı iki evlatlığı da bulunuyor.
  
ARKADAŞ ÜNLÜLER DE BABA OLDU
  
Sinema dünyasının yakın arkadaşlıkları bilinen iki meşhur oyuncusu Ben Affleck ile Matt Damon da ilk Babalar Günü'nü yaşayacak ünlülerden.

Haberin Devamı

Eşi oyuncu Jennifer Garner ile 1 Aralık 2005 tarihinde bir kız çocuğu sahibi olan Affleck, geçen sene Haziran sonunda Karaibler'de gizlice düzenlenen bir düğünle evlenmişti.

Affleck'in en yakın arkadaşı Matt Damon da “çiçeği burnunda” babalardan. Damon ile eşi Luciana Barroso'nun “Isabella” adını verdiği kızları, geçtiğimiz pazar günü hayata gözlerini açtı.

İlk çocukları dünyaya gelen çift New York'ta geçen yıl aralık ayında evlenmişti.

Komedi filmlerinin değişmez oyuncusu Jack Black ve müzisyen eşi Tanya Haden da geçtiğimiz cumartesi dünyaya gelen oğullarıyla mutluluk tablosu oluşturuyor.

Hafta başında “Nacho Libre” adlı komedi filminin prömiyerine katılan sanatçı, orada bulunan bir gazeteciye, “Bakın sizin ve benim aramızda sır. Bebeğim doğdu. Oğlum ve eşimle, yani iki sevgilimle çok mutluyuz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!