Nurseli'ye bir haller oluyor

Güncelleme Tarihi:

Nurseliye bir haller oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 1997 00:00

Haberin Devamı

Prizma programının başarılı sunucusu, tanınmış tiyatro ve sinema sanatçısı Nurseli İdiz, son zamanlarda hem iş, hem de özel yaşamında hayli bunalımlı bir dönem geçiriyor.

Türkiye'nin en çok okunan haftalık magazin-aktüalite gazetesi Haftasonu'nun son sayısında yer alan bir habere göre İdiz, iş ve özel hayatına dikkat etmemeye başladı. Nurseli İdiz'in bu tutumunun ilk sinyali, 23 Temmuz akşamı yayımlanan Prizma programında ortaya çıktı. Canlı olarak yayımlanan programa içkili gelen ve yetkililer tarafından uyarılan İdiz, programa kadar zor ayıltıldı. Kendine gelmesi için kahve üstüne kahve içtikten sonra programa çıkabildi. Nurseli İdiz, programını konuşma hatalarıyla tamamladı.

Daha sonraları da bu sorumsuz tutumunu devam ettiren İdiz, 30 Temmuz akşamı yayımlanacak programa da gelmedi. Programının yayın saati yaklaştığı halde ünlü sunucunun ortalarda görünmeyişi, Senkron TV yetkilileri telaşlandırdı. Kendisini telefonla arayan yetkililere, ‘‘Vallahi arkadaşlar şu anda hayatımdan memnunum. Kusura bakmayın programa gelemeyeceğim. Gelirsem yine kahveydi, sulardı, bir yığın telaş olur, rezalet çıkar. Siz iyisi mi, Sevda Demirel'i çağırın, programı o sunsun’’ yanıtını veren Nurseli İdiz, iplerin tamamen kopmasına neden oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!