‘Neden yan baktın’ cinayeti

Güncelleme Tarihi:

‘Neden yan baktın’ cinayeti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2010 10:37

MALTEPE'de kardeşinin düğününden dönen 31 yaşındaki Hakan Gün, evinin önünde ‘Neden yan baktın’ diye tartıştığı Şenol ve Şahin Ş. kardeşler tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Haberin Devamı

Olay, saat 22.00 sıralarında Fındıklı Mahallesi İpek Sokak’ta meydana geldi. Kardeşi Orhan Gün’ün düğününden dönen evli ve 2 çocuk babası Hakan Gün ile evinin önünden geçen Şenol ve Şahin Ş. kardeşler arasında yan bakma nedeniyle tartışma çıktı, kısa süre sonra da kavgaya dönüştü. Taş ve yumrukların kullanıldığı kavga sırasında Ş. kardeşlerden biri, cebinden çıkardığı bıçağı Hakan Gün’ü kasığına sapladı. Kanlar içinde kalan Hakan Gün, yaklaşık 2 metre yükseklikten dereye düştü. Hakan Gün’ün yardımına koşan yakınları sopalarla Ş. kardeşlere saldırdı. Bir fırsatını bulan Şenol ve Şahin Ş. kaçarak canlarını kurtardı.

Aşırı kan kaybeden Hakan Gün'ü dereden çıkaran yakınları, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Hakan Gün’e kalp masajı yaptı, ancak tüm müdahalelere karşın hayata döndürülemedi.

Haberin Devamı

Yapılan incelemenin ardından Hakan Gün cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Kavgada hafif yaralanan Şenol ve Şahin Ş. kardeşler ise tedavi için gittikleri Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!