Ne olursa olsun bu konser gerçekleşecek

Güncelleme Tarihi:

Ne olursa olsun bu konser gerçekleşecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2012 03:00

Önceki akşam sevgilisiyle Boğaz turuna çıkan ve Ayasofya'yı ve Sultan Ahmet Camisi'ni gezen Madonna'nın bugün TT Arena’da gerçekleşecek Madonna konseri için geri sayım başladı. Konseri yerinden izleyenleri ise sosyal medyada bu akşam yağmurun yağma ihtimalini konuşuyor. Biz de bu soruyu Bünyamin Sürmeli'ye sorduk.

Haberin Devamı

Stadın kapıları saat 18.30'da açılacak. Konser 21.30’da başlayacak. Popun kraliçesinin ise 2 saat kadar sahnede kalması bekleniyor. Biletleri 25 Şubat'ta satışa çıkan ve 2 günde tükenen konseri yaklaşık 50 bin kişinin izleyecek. Peki konser günü hava nasıl olacak. Dün gün içerisinde aralıklarla yağan yağmur bugün konseri yerinde izleyecekleri meraklandırmaya internette sosyal paylaşım alanlarında konuşulmaya başladı.

NE OLURSA OLSUN BU KONSER GERÇEKLEŞECEK

Bu sorunun cevabını CNNTürk'ün meteoroloji uzmanı Bünyamin Sürmeli hürriyet.com.tr'ye verdi. Sürmeli ise akşam saatlerinde yağış beklemediğini söyledi ve ekledi "Sabah ve öğle aralığında bir bulutlanma var. Fakat konser saatlerinde herhangi bir yağış görünmüyor."
Organizasyon yetkileri ise ne olursa olsun her türlü hava şartlarına hazırlıklı olduklarını söylediler. Sahnenin yağmur yağması durumda üzerinin kapanacağını belirttiler ve ne olursa olsun bu konserin gerçekleşeceği müjdesini verdiler.

Haberin Devamı


 

SEVGİLİSİYLE BAŞBAŞA YEMEK YEDİ

Bugün TT Arena’da konser verecek olan Madonna, önceki akşam sevgilisiyle Boğaz turuna çıktı. SuAda’ya giden ikiliye ilerleyen saatlerde Madonna’nın ekibi de katıldı. Madonna, SuAda ziyaretinde restoranın şefiyle ilginç bir diyalog yaşadı. Şarkıcı, Boğaz’ı göstererek “Burası yapay göl mü?” diye sordu. Gecenin sonunda Madonna oteline döndü, ekibi ise eğlenceye Reina’da devam etti. Madonna dün de sevgilisiyle birlikte Ayasofya'yı ve Sultan Ahmet Camisi'ni gezdi. Madonna, Sultanahmet Camisi'ni başını siyah bir eşarpla kapatarak gezdi.

Pop müziğin kraliçesi Madonna, “MDNA” turnesi kapsamında bu akşam Türk Telekom Arena’da sahneye çıkacak. Konser için önceki gün özel uçağıyla Türkiye’ye gelen ABD’li şarkıcı, Çırağan Sarayı’na yerleştikten sonra tekneyle Boğaz turuna çıktı. SuAda’ya giden ünlü yıldız, G Balık Restoran’da genç sevgilisi Brahim Zaibat ile baş başa yemek yedi. Diyette olduğu için salata sipariş eden Madonna, ayrıca patlıcan salatası yedi, çiroz, dülger ve levreğin de tadına baktı. Yemeğin ardından papatya çayı isteyen ve şeker yerine tatlandırıcı kullanan sanatçı, mekânı da çok beğendi ve garsonlara SuAda’nın gerçek ada olup olmadığını sordu. Denizden geçen tekneler de Madonna’nın ilgisini çekti. Sevgilisiyle sohbet eden ünlü popçu, parmağıyla gösterdiği tekneler hakkında yorumlar yaptı. Madonna, ilerleyen saatlerde dansçılarını arayıp onları da SuAda’ya çağırdı. Aralarında Türk dansçı Yaman Okur’un da bulunduğu ekip, kısa bir süre sonra adaya geldi. Madonna, dansçıları geldikten sonra sevgilisi Brahim Zaibat ile birlikte kendisine tahsis edilen tekneyle oradan ayrılıp Çırağan Sarayı’na döndü. Dansçıları ise yemeğin ardından soluğu Reina’da aldı. Adını daha önce duyduğu Reina’ya gitmek istediğini ancak yorgun olduğunu söyleyen Madonna’ya mekânın 10’uncu yılı için hazırlanan albüm hediye edildi.

Haberin Devamı

MADONNA KIRMIZI HALIYLA KARŞILANDI / WEB TV

BURASI YAPAY GÖL MÜ?

Madonna, SuAda ziyaretinde restoranın şefiyle ilginç bir diyalog yaşadı. Şarkıcı, Boğaz’ı göstererek “Burası yapay göl mü?” diye sordu.   

EKİBİ ÇOK SEVİYOR     
   
Aralarında Türk dansçı Yaman Okur’un da bulunduğu dansçılar, Madonna’yla çalıştıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. 

MADONNA İSTANBUL'DA / FOTO GALERİ
 
  

FARK ETMEDİLER

Madonna ve sevgilisi Brahim Zaibat, SuAda’ya iki sıradan müşteri gibi geldi. Onlar yemekteyken, korumaları teknelerin bulunduğu kısımda bekledi. Mekândakilerin çoğu ünlü yıldızı fark etmedi.

MADONNA'NIN 19 YIL ÖNCEKİ  İSTANBUL KONSERİ / WEB TV

BU AKŞAM SAHNEDE

Haberin Devamı

Madonna’nın İstanbul konseri, bu akşam BKM Organizasyon ve GNL Entertainment organizasyonuyla, Live Nation Eastern Europe ve Live Nation Global Toruing işbirliğinde Türk Telekom Arena’da gerçekleşecek. Biletleri şubat ayında satışa çıkan ve iki gün içinde tükenen konseri 50 bin kişi izleyecek. Stadın etrafındaki etkinlik alanı, bugün saat 12.00’de açılmış olacak. Stadın kapıları ise 18.30’da açılacak. Konser 21.30’da başlayacak. Türk Telekom Arena’da metro ve otobüs seferleri gece 01.00’e kadar devam edecek.

MADONNA'NIN KULİS İSTEKLERİ

Madonna, İstanbul’da kalacağı süre içinde zamanının çoğunu konser vereceği statta geçirecek. O süreçte çocukları da dadılarıyla birlikte sanatçının kulisine yakın bir odada olacak. Odada ortopedik yatakların yanı sıra çocukların sıkılmaması için oyun konsolları da bulunacak.

Ayrıca dünyaca ünlü yıldız tüm kulisin krem rengi halı kaplanmasını istedi. Kulisteki bazı odalarda renk renk  kendi odasında ise beyaz olmak üzere toplam 250 adet canlı çiçek olacak. Stadyuma ise küçük bir “fitness center” hazırlandı. Ünlü yldızın en mütevazı isteği ise bir adet kot pantolon oldu. 

İSRAİL KONSERİNİN İKİNCİSİ İPTAL EDİLDİ

Haberin Devamı

İsrail´deki iki konseri öncesi ülkeye erken gelen Madonna günlerini gezerek ve üyesi olduğu tarikatin izlerini sürerek geçirirken ağzından çıkan bir laf başına iş açtı.“MDNA Dünya Turu 2012-2013” konser serisinin startını 31 Mayıs'ta Tel Aviv’de veren Madonna´nın, yola çıkmadan önce “Keşke Suriye ve İran’da da konserler verebilseydim” demesi İsrail´de tepki gördü ve biletleri alıcı bulmadığından ikinci konser iptal edilmişti.

SAHNEYE OĞLU ROCCO'YLA ÇIKTI

/_np/7945/16867945.jpg


MDNA ismi verdiği dünya turnesinin ilk konserini Tel Aviv’de veren Madonna sahneye oğluyla çıktı. Eski eşi Guy Ritchie’den olan oğlu Rocco 3 farklı şarkıda sahnede dansçılarla beraber yer aldı. Annesiyle birlikte dans eden 11 yaşındaki Rocco’nun İstanbul’da da sahneye çıkması konserin merakla beklenen detaylarından biri.

ROCCO ANNESİYLE BİRLİKTE SAHNEDE / FOTO GALERİ

Haberin Devamı

LE PEN'İ FENA KIZDIRDI

Madonna konserlerinin repertuarında bulunan "Nobody Knows Me" adlı parça için hazırlanan klipte aşırı sağcı Fransız lider Marine Le Pen için "Nazi" benzetmesi yapıldı. Fransız lider sahnede yer alan dev ekranlarda gösterilen alnında gamalı haç ve Hitler bıyığıyla yansıdı. 

 Madonna'nın bu yıl sonuna kadar 30 ülkede vereceği 83 konserde kullanılacak bir klip Fransa'da 10-17 Haziran tarihlerinde yapılacak genel seçimler öncesi polemik konusu oldu.  Haberi seçim kampanyasının en kritik anında öğrenen Marine Le Pen, Amerikalı pop yıldızına olağanüstü sert tepki gösterdi. Le Pen, klibin Madonna'nın dünya turnesi çerçevesinde 14 Temmuz'da Paris ve 21 Ağustos'ta Nice kentlerindeki Fransa konserlerinde gösterilmesi halinde "kendisinden intikam alacağını" söyledi.

Ne olursa olsun bu konser gerçekleşecek
Ne olursa olsun bu konser gerçekleşecek

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!