‘NATO’dan ayrılmak alternatif bir tercih’

Güncelleme Tarihi:

‘NATO’dan ayrılmak alternatif bir tercih’
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2022 07:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin grup toplantısında özetle şöyle konuştu:

Haberin Devamı

”Dökülen şehit kanlarında İsveç ve Finlandiya’nın parmak izini nasıl yok sayacağız? Hâlâ sokaklarında teröristleri gezdiren bu devletlere nasıl anlayış göstereceğiz? İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğine engel çıkınca Türkiye’nin risk primi 14 yılın üzerine çıkmıştır. Türkiye’nin sessiz kalması mı amaçlanmaktadır? Kimse Türkiye’yi tehdit etmeye yeltenmesin.

Haziranın sonunda Madrid’deki NATO Liderler Zirvesi’ne kadar İsveç ve Finlandiya’nın karar ve iradesinde keskin bir dönüş yapacağına dair bir emare de henüz ortada yoktur. Türkiye seçeneksiz değildir. Türkiye çaresiz değildir. Eğer şartlar içinden çıkılmaz hale bürünürse NATO’dan ayrılmak bile alternatif bir tercih olarak gündeme alınmalıdır. NATO’yla var olmadık, NATO’suz da yok olmayız.

Haberin Devamı

Ülke elden gidiyormuş, Kılıçdaroğlu’nun iddiası budur. Ülkenin bir yere gittiği yoktur. Giden, gidecek olan ve bir daha da dönmesi hayal olan zillet ittifakının ta kendisidir.

ABDÜLHAMİD TEPKİSİ

Abdülhamid’i kimler sevmiyorsa, kuyruk acısını kimler çekiyorsa onlara dikkat edeceğiz. Abdülhamid’i Ermeni çeteciler sevmez, ajanlar, sömürgeciler sevmez, Türk ve İslam düşmanları hiç sevmez. Atatürk’ü seven Abdülhamid’i de sever.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!