Son dakika... MSB paylaştı: Ukrayna'dan gelen NAVISTAR gemisinde denetim tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... MSB paylaştı: Ukraynadan gelen NAVISTAR gemisinde denetim tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2022 18:58

Milli Savunma Bakanlığı, Ukrayna’dan İrlanda’ya 33 bin ton mısır taşıyan Panama bayraklı NAVISTAR isimli gemide denetim faaliyetlerinin tamamlandığını duyurdu

Haberin Devamı

MSB tarafından yapılan açıklamada “Müşterek Koordinasyon Merkezi tarafından, İstanbul’un kuzeyinde demirleyen ve Ukrayna’dan İrlanda’ya 33 bin ton mısır taşıyan Panama bayraklı NAVISTAR isimli gemide denetim faaliyeti başarıyla tamamlandı. Gemi seyrine devam edecek.” denildi.

Son dakika... MSB paylaştı: Ukraynadan gelen NAVISTAR gemisinde denetim tamamlandı

MSB: ROJEN İSİMLİ GEMİ İSTANBUL'UN KUZEYİNE DEMİRLEDİ

Milli Savunma Bakanlığı, 13 bin ton mısır taşıyan ve Ukrayna’dan İngiltere’ye gitmek üzere Çernomorsk Limanı’ndan ayrılan Malta bayraklı ROJEN isimli geminin de İstanbul’un kuzeyine demirlediğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “13 bin ton mısır taşıyan ve Ukrayna’dan İngiltere’ye gitmek üzere Çernomorsk Limanı’ndan ayrılan Malta bayraklı ROJEN isimli gemi de İstanbul’un kuzeyine demirledi. Geminin denetimi yarın sabah gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son dakika... MSB paylaştı: Ukraynadan gelen NAVISTAR gemisinde denetim tamamlandı


3’NCÜ GEMİ POLARNET DE İSTANBUL AÇIKLARINA ULAŞTI

Ukrayna’dan hareket eden 136 metre uzunluğundaki Türk bayraklı Polarnet isimli son gemi de saat 21.45 sıralarında Kumköy açıklarına demirledi. Tahıl yüklü geminin yarın yapılacak olan denetimin ardından İstanbul Boğazından geçmesi bekleniyor.

Dün sabah saatlerinde 3 gemi Ukrayna'dan hareket etmişti. İrlanda'ya gidecek olan 33 bin ton mısır taşıyan Panama bayraklı NAVISTAR ve İngiltere'ye gidecek olan 13 bin ton mısır yüklü Malta bayraklı Rojen'den sonra 12 bin ton mısır taşıyan Polarnet de İstanbul'a ulaştı. Müşterek Koordinasyon Merkezi tarafından denetime tabi tutulacak olan Polarnet, denetimden sonra Karasu'ya hareket edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!