MİT paketi önce Öcalan’a götürdü

Güncelleme Tarihi:

MİT paketi önce Öcalan’a götürdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2013 01:31

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağı demokratikleşme paketinin, önce MİT tarafından İmralı’da Abdullah Öcalan’a götürüldüğünü iddia etti.

Haberin Devamı

MHP’nin ‘Milli Değerleri Koru ve Yaşat’ mitinglerinin 6’ncısının bugün düzenleneceği Elazığ’da konuşan Oktay Vural, şunları söyledi:
ÖCALAN’IN İSTEDİKLERİ OLUYOR
“Türkiye Cumhuriyeti devletinin bütünlüğü olduğu gibi AKP bu süreçte bütün iradesiyle Öcalan’a teslim etmiştir. Öcalan’ın ipiyle hareket etmektedir. Ve bugün geldiğimiz bu noktada maalesef Milli İstihbarat Teşkilatı, bakanlar kurulunun hazırlayacağı demokratikleşme paketini önce Öcalan’a götürüyor. Bundan daha utanç verici bir şey olabilir mi? Bir terör örgütünün demokratikleşme paketiyle ne alakası olabilir? Görülmektedir ki bu süreç içerisinde Öcalan ikna olmuş. Böyle bir rezalet olabilir mi? Başbakan saki. Kendi içerim dediği baldıran zehrini, millete pazarlıyor. Bu nasıl bir demokrasidir ki, hükümeti eleştiren gazeteciler içeri atılıyor, işten ediliyor. Düşünce, ifade hürriyeti yok, medya özgürlüğü yok. Demokratik ve barışçıl eylemlere müdahale var. PKK’nın istekleri ve talepleri için, başörtüsünü örtü olarak kullanmayın. Çözüm ve barış olarak ileri sürülen bu yaklaşım sadece ve sadece Öcalan’ın istek ve arzularını yerine getirme sürecine dönmüştür. Başbakan herşeye ‘ama’ diyor. PKK’yı Başbakan’ın ‘ama’larıyla mama gibi besliyorlar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!