Mimar-yazar Bahtiyar evinde ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Mimar-yazar Bahtiyar evinde ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2008 11:14

MUĞLA'nın Milas İlçesi'ndeki bazı yerel gazetelerde köşe yazarlığı da yapan mimar 58 yaşındaki Orhan Bahtiyar, evinde arkadaşları tarafından ölü bulundu.

Kalp krizinden yaşamını kaybettiği sanılan Bahtiyar'ın cesedi, kesin ölüm nedenini tespiti için otopsi yapılmak üzere 75'inci Yıl Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Milas, Aydınlıkevler Mahallesi, Nazmi Akdeniz Caddesi'ndeki Kaçarlar Apartmanı'nın birinci katında yalnız yaşayan mimar-yazar Orhan Bahtiyar'dan uzun süre haber alınamaması üzerine, iş arkadaşları merak ederek, dün saat 17.00 sıralarında evine gitti. Uzun süre zili çalmalarına rağmen kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine, açık olan mutfak penceresinden eve giren arkadaşları, Bahtiyar'ı yatağında ölü buldu. Savcı ve polisin yaptığı incelemenin ardından, kalp krizinden öldüğü sanılan Bahtiyar'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere 75'inci Yıl Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

8 yıldır Muğla Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Bahtiyar'ın yayınlanmış dört kitabı bulunuyor. Bahtiyar'ın, ölümünden kısa bir süre önce ‘Milas'ta Son Çığlık’ adlı romanının ikinci cildini yazmak için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!