Milli Piyango sonuçları ve sıralı tam liste belli oldu! 19 Mayıs özel çekilişi Milli Piyango sonucu bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline’da

Güncelleme Tarihi:

Milli Piyango sonuçları ve sıralı tam liste belli oldu 19 Mayıs özel çekilişi Milli Piyango sonucu bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline’da
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2022 20:03

Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs özel çekilişinin ardından belli oldu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na özel gerçekleşen Milli Piyango çekilişinde, büyük ikramiye olarak belirlenen 4.000.000 TL'yi kazanan numara 690934 olarak belirlendi. Sisal Şans tarafından düzenlenen çekilişte kazandıran şanslı rakamlar noter huzurunda belirlendi. Milli Piyango biletini www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış bayilerinden satın alanlar Milli Piyango ikramiye bilet sorgulamalarını online gerçekleştirebilecekler. İşte, 19 Mayıs Milli Piyango sorgulama ekranı ve sıralı tam liste.

Haberin Devamı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı özel çekilişi Sisal Şans tarafından bugün saat 15:30 başladı ve 17:30'a kadar devam etti. Canlı yayında yapılan çekilişin ardından sonuçlar millipiyangoonline.com üzerinden ilan edildi. Çekilişte amorti kazandıran numaralar 3 ve 8 oldu. Büyük ikramiye İstanbul'un Fatih ilçesine çıktı. Milli Piyango bilet sorgulama işlemi ile ikramiye bilgilerinizi millipiyangoonline.com üzerinden ve aşağıdaki linkte tıklayarak öğrenebilirsiniz.

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI-TIKLAYINIZ

Her ayın 9’u, 19’u, 29’u ve özel günlerde yapılan çekiliş canlı yayında ve noter huzurunda gerçekleştiriliyor.

Milli Piyango sonuçları ve sıralı tam liste belli oldu 19 Mayıs özel çekilişi Milli Piyango sonucu bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline’da

Haberin Devamı

19 MAYIS MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI BELLİ OLDU

19 Mayıs'a özel yapılan çekilişte 4000000TL kazanan numara, "690934" olarak belirlendi. Son 1 rakamına göre 30 TL Amorti ikramiyesi kazanan numaralar ise 3 ve 8 oldu.

Milli Piyango sonuçları ve sıralı tam liste belli oldu 19 Mayıs özel çekilişi Milli Piyango sonucu bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline’da

MİLLİ PİYANGO NASIL OYNANIR?

Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Önceden basılmış olan Milli Piyango biletlerini satın alarak ikramiye elde edebileceğin Milli Piyango, tamamen şans üzerine kurulmuştur. Her bir biletin üzerinde 0 ile 9 arasındaki rakamların sıralı yazılması ile oluşmuş bir sıralı numara vardır.

Tam, yarım veya çeyrek bilet satın alarak eğlenceye dahil olabilir; aldığın biletin türüne göre ikramiye kazanabilirsin!

Milli Piyango biletini www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış bayilerinden satın alabilirsin.

Milli Piyango’yu kazanmak herkesin hayalidir! Biletleri önceden basılmış olan Milli Piyango, tamamen şans üzerine kurulmuş bir oyundur.
Milli Piyango’da; tam bilet, yarım bilet ve çeyrek bilet olmak üzere üç bilet çeşidi bulunur. Her biletin fiyatı ve kazandırma oranı farklıdır. Her ikramiye kategorisinde, kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar ilgili kategorinin ikramiyesini kazanır.

Haberin Devamı

Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca yarısını kazanır; kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca çeyreğini (dörtte birini) kazanır.

Milli Piyango büyük ikramiyesi çekilişten önce belli oluyor. Sadece son sayıyı bilsen bile amorti kazanmış oluyorsun! Büyük ikramiyeyi kazanan numaran yalnızca tek bir rakamla farklı olan bir biletin varsa da üzülme, teselli ikramiyesi kazanacaksın.

Milli Piyango çekilişleri canlı yayında yapılır ve kazanan numaralar birkaç küre içerisinden rastgele çekilir ve 18 yaşından büyük olan herkes, bilet satın alarak Milli Piyango oynayabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!