MHP lideri Bahçeli: Saklandıkları her yer açık ve meşru hedef

Güncelleme Tarihi:

MHP lideri Bahçeli: Saklandıkları her yer açık ve meşru hedef
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2024 07:00

Pençe-Kilit Harekât bölgesindeki saldırının ardından bir açıklama yapan Bahçeli,“Yüreklerimize ateş düşüren canilerin barındığı, sığındığı, saklandığı, silahlandığı, eğitildiği, araziye sürüldüğü her yer açık ve meşru hedeftir” dedi.

Haberin Devamı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada özetle şöyle dedi: “Bölücü terör örgütü PKK/YPG/PYD’yle emel, eylem ve hedef ortaklığı yapan siyasi veya sivil toplum kuruluşu maskeli odaklar, bunun yanı sıra ülkemiz üzerinde hesap yapan bölge devletleriyle emperyalist ülkeler, bunların mücavir bölgelerimizde at koşturan ajanları alenen Türkiye’ye silah çekmekte, milli varlığımızla milli güvenliğimize husumet saçmaktadır. Yüreklerimize ateş düşüren canilerin barındığı, sığındığı, saklandığı, silahlandığı, eğitildiği, araziye sürüldüğü her yer açık ve meşru hedeftir.

TÜRK MİLLETİ TEK SES

Bu çetin ve zorlu süreçte Türk milleti tek ses, tek nefestir. MHP, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sonuna kadar yanında ve destekçisidir. Mesele sadece teröristlerle mücadele değil, asıl olarak terörizmi bölgesel çıkarlarına müzahir kullanan karanlık çevrelere, müttefik görünümlü muhasım ülkelere direnmek, bunlarla kıran kırana mücadele etmektir.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!