MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: İmralı’dan günübirlik çıkardın mı

Güncelleme Tarihi:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: İmralı’dan günübirlik çıkardın mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2015 01:38

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı sert sözlerle eleştirerek, “Yine zıvanadan çıktı, aklıyla arasını açtı” dedi, İmralı ve PKK ile ilgili iddiaları içeren 5 soru yöneltti. Seçim çalışmalarına Elazığ ve Malatya’da devam eden Bahçeli, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

AKLIYLA ARASINI AÇMIŞ

Erdoğan israf, itham, inkâr ve iftiradır. Dün yine zırvalamış, hezeyana batmış, zıvanadan çıkmıştır. Erzurum’da milliyetçilik postuna bürünebilmek adına asıl yüzünü saklamak için olağanüstü gayret sarfetmiştir. Şahsıma ve partimize ağza alınmadık hakaretler sıralamıştır. Erdoğan aklıyla arasını açmış, klinik bir vaka haline gelmiştir.

MERTLİK İŞPORTADA

Güya ben demişim ki, HDP Meclis’e girmezse ülkede kaos olur, erken seçime gidilir. 29 Mayıs günü Erzincan’da, Erdoğan’dan bunu ispatlamasını istemiştim. Pişkince ahlaksız iddiasını sürdürüyor. Bak Sayın Erdoğan,
MHP Genel Başkanı olarak, bölücü HDP’nin Meclis’e girmediği takdirde kaos olur türünden bir beyanatım varsa ve sen bunu somut şekilde açıklayamıyorsan, alçaksın, şerefsizsin. Sende şeref ve mertlik işportaya düşmüş, hurdaya çıkmış.

YA KAÇACAK YA DA...

Elazığ’dan Erdoğan’a bazı sorularım olacaktır: Bir, İmralı canisiyle mektuplaştın mı? Öcalan canisinin İmralı Adası’ndan günübirlik giriş-çıkışlarına onay verdin mi? Ve şahsen temas kurdun mu? İki, Kandil’deki PKK’lılara dinlenmesin diyerek kriptolu telefon gönderdin mi? Terör baronlarıyla telefon görüşmeleri yaptın mı? Üç, Bülent Arınç’a yönelik düzmece suikast iddiasından sonra, girilen kozmik odalardan gasbedilen devlet sırları, en mahrem bilgiler kimlerin eline geçti? Şu anda Türkiye’nin güvenlik kartları hangi mihrakların elindedir? Dört, KCK’nın kuruluşunda katkın ve dahlin var mı? Beş, PKK ve HDP’ye başkanlık karşılığında federasyon ümidi verdin mi? Daha sorularımız vardır. Fakat Erdoğan’a şimdilik bunlar yetecektir. Çok yakında eski günlerini mumla arayacaktır. Ve günü geldiğinde ya kaçacak ya da adalete hesap verecektir.”


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!