Meral Akşener’den ‘susam sokağı’ siyaseti

Güncelleme Tarihi:

Meral Akşener’den ‘susam sokağı’ siyaseti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2024 07:00

Siyasi eleştirilerini bir dönemin ünlü televizyon programı Susam Sokağı’nın karakterleri üzerinden yönelten Akşener, “Varsın alayı üzerimize gelsin. Edileri de Büdüleri de gizliden, açıktan ortaklık yaptıkları Kırpıkları da sandığa gömeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin dünkü Meclis grubunda özetle şöyle konuştu: “Hakkımızda ahkâm kesen kesene. Çamur atan atana. Parmak sallayan sallayana. Biliyorsunuz, tüm bu kuru gürültünün sebebi de seçimlere özü başımıza girmemiz.

EDİLERLE BÜDÜLER

Siyaset simsarlarının tezgâhını bozduk. Linç ettiler ama sinmedik. Operasyon üzerine operasyon çektiler ama yıkılmadık. Birinin Atatürkümüze beddua eden soysuzlara, diğerinin de terör şakşakçılarına şirinlik yapma yarışına tutuştuğu kirli bir orta oyunun tam ortasındayız. Bu muhteremler şimdiye kadar birbirlerine düşman gözüküp milletimizi birbirinin karşısına dikerek kolay oy almaya çok alıştılar. Ama artık bu konforlu Edi -Büdü siyasetine dur diyen, siyasete yeniden rekabeti getiren İYİ Parti var. 31 Mart’ta hep birlikte göreceğiz. Edileri de Büdüleri de gizliden açıktan ortaklık yaptıkları Kırpıkları da sandığa gömeceğiz."

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!