Meclis’e rakip oldular

Güncelleme Tarihi:

Meclis’e rakip oldular
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 27, 2010 00:00

Cem Yılmaz'ın geçen sene vizyona giren AROG filminde Taş Devri insanları, dinozorlar ve prehistorik kuşların yer aldığı taş devrinde geçen filmde insanla futbol takımı kuruyordu.

Maça ünlü futbolcuların yanı sıra Cem Yılmaz, Yılmaz ErdoÄŸan ile Kurtlar Vadisi’nin Memati’si Gürkan Uygun da davet edildi.Â

TBMM’nin milletvekillerinden oluÅŸan futbol takımı, 90’ıncı yıl kutlamaları çerçevesinde, ünlüler karmasıyla maç yapacak. Milletvekilleriyle sahaya çıkacak ünlüler karması için Cem Yılmaz ve Yılmaz ErdoÄŸan’a teklif götürüldü. TBMM’nin kuruluÅŸunun 90. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 4’üncü spor oyunları 31 Mart’ta Meclis Spor ile Ãœnlüler Karması arasındaki futbol karşılaÅŸması ile baÅŸlayacak. TBMM BaÅŸkanı Mehmet Ali Åžahin’in da izleyeceÄŸi maç, TBMM kampüsünde yer alan spor kompleksinde yapılacak. Milletvekillerinin rakibi olacak ünlüler karmasında, Kurtlar Vadisi dizisinde ‘Memati’ karakterini canlandıran Gürkan Uygun, eski futbolcular Rıdvan Dilmen, Hasan ÅžaÅŸ, Åženol GüneÅŸ, Tanju Çolak ve Hakan Şükür de bulunacak. Ãœnlüler karmasına ünlü komedyenler Cem Yılmaz ve Yılmaz ErdoÄŸan da davet edildi.Â

16 milletvekilinin bulunduğu Meclis futbol takımı ise kendi içinden karma yapacak. Takımda top koşturacak vekillerin isimleri şöyle: Hüseyin Mert (Kaleci-İstanbul Milletvekili), Mevlüt Çavuşoğlu (Antalya Milletvekili), Harun Tüfekçi (Konya Milletvekili), Hüsnü Ordu (Kütahya Milletvekili), Zekeriya Aslan (Afyon Milletvekili), Haluk İpek (Ankara Milletvekili), Fahrettin Poyraz (Bilecik Milletvekili), Bayram Özçelik (Burdur Milletvekili), Necdet Budak (Edirne Milletvekili), Saadettin Aydın (Erzurum Milletvekili), Fevzi Şanverdi (Hatay Milletvekili), Nevzat Korkmaz (Isparta Milletvekili), Enver Yılmaz (Ordu Milletvekili), Fatih Öztürk (Samsun Milletvekili), Adem Tatlı (Giresun Milletvekili), Hacı Turan (Kırşehir Milletvekili).

15 Nisan’da 4’üncü Meclis Spor Oyunları kapsamında basketbol, voleybol, atletizm, badmington, okçuluk, bowling, dart, tenis ve atıcılık dallarında da karşılaşmalar gerçekleştirilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!