Manisaporlu futbolcu kazada yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Manisaporlu futbolcu kazada yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2010 09:45

İZMİR'de, eşini havalimanına bıraktıktan sonra dönüşe geçen Manisaspor'lu futbolcu Oumar Kalabane yönetimindeki otomobil, Yeşildere yolunda kontrolden çıkıp takla attı.

Askeri birliğin duvarına çarpan otomobilden hafif yaralı kurtulan Kalabane, hastanede tedaviye alındı.

Mehmetçik Parkı yakınında meydana geldi. Manisaspor'da forma giyen 29 yaşındaki Oumar Kalabane, eşini, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na bıraktıktan sonra yönetimindeki 45 HP 154 plakalı ‘Ford Focus' marka otomobille Manisa'daki evine dönmek istedi. Mehmetçik Parkı yakınlarında kontrolden çıkıp takla atan otomobil, askeri birliğin duvarına çarparak durabildi. Otomobilde yalnız olan Gine'li futbolcu Kalabane'nin yaralandığı kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu Kalabane, ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Kalabane'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaza sırasında hava yastıkları açılan otomobil çağrılan çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Kazayı haber alıp hastaneye gelen Manisaspor Genel Müdürü Alparslan Kaya, şöyle dedi:

“Eşini havalimanına bıraktıktan sonra Manisa'ya dönüyordu. Yeşildere Caddesi üzerindeyken frenden kaynaklanan arıza nedeniyle önündeki araca çarpmamak için manevra yapmış. Kontrolden çıkan otoombil de askeriyenin duvarına çarpmış. Sağlık durumu iyi. Başına dikiş atmışlar, kollarında da cizikler var. Kazadan dolayı vücudunda kırık çıkık yok. Tedavisinin ardından da taburcu edilecek.”

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!