Manila’daki düğüne özel uçak kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Manila’daki düğüne özel uçak kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2003 02:00

Uluslararası uyuşturucu kaçakçısı Hacı Muhittin Bektaş'ın oğlu Yılmaz Bektaş, 1993 Miss World ikinci güzeli ve Filipinler'in ünlü aktristi Ruffa Gutierrez'le Manila'da evlendi. Manila'da 25 Mart'ta NBC çadırında yapılan kır düğününe 800 davetli katıldı. Bektaş'ın 100 kadar yakını da düğün için İstanbul'dan Manila'ya uçakla götürüldü.

Uyuşturucu kaçakçılığından hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunan Hacı Muhittin Bektaş'ın oğlu Yılmaz Bektaş, dönemin Emniyet Genel Müdürü Necati Bilican'ın oğlu Murat Bilican'la Bodrum'da ortak bar açınca ilk kez gündeme gelmişti. Daha sonra İstanbul gecelerinde spor otomobilleriyle görünen Bektaş, ortağı olduğu ‘‘CMC di Ravenna’’ adlı İtalyan inşaat firmasının 101'inci kuruluş yıldönümünde kiraladığı Atatürk'ün yatı Savarona'ya getirdiği kadın konuklarla ünlenmişti.

Bektaş, sansasyonlarla geçen bekárlığına Filipinler'in en meşhur pembe dizi oyuncularından Ruffa Gutierrez ile evlenerek noktayı koydu. Manila'da yapılan düğüne 800'ü aşkın davetli katıldı. İstanbul'dan uçakla götürülen 100'e yakın davetlinin de bulunduğu düğün, Manila'da NBC çadırında kır düğünü olarak yapıldı. 28 yaşındaki eski güzellik kraliçelerinin evlenmesi Filipinler'de büyük ilgi çekti. Ülkedeki tüm gazete ve televizyonlara haber olan çiftin evliliğin ilk adımı üç yıl evvel Cannes'da atıldı. Bir Amerikan televizyonu için Cannes Film Festivalini takip etmeye giden Ruffa, yat almak için Fransa'ya gelen Bektaş'la bir restoranda karşılaştılar.

İlk günleri, ‘‘Beni gördüğü andan itibaren peşimi bırakmadı. Ama ben de ondan hoşlandım, onun için işini zorlaştırmadım’’ diye anlatan Gutierrez, Bektaş'ın hiç evlenmemesine rağmen bir aşk çocuğunun olduğunu söylüyor. Yirmiye yakın sponsoru olan evlenme töreninin, Gutierrez'in televizyon yapımcısı annesi Annabelle Rama'nın isteği üzerine Manila'da yapıldığı anlatılıyor.

Güzel yıldız evlilik sebebiyle Filipinler'in GMA 7 kanalında yayınlanan ‘‘Habang Kapiling Ka’’ pembe dizisinden ayrıldı. Üç yıl süren evlilik öncesi dönemde İstanbul'a çok kez gelen eski güzellik kraliçesi, ‘‘Yılmaz bana Müslüman bir adamın sadece gerekli nedenleri varsa dört eş alabileceğini söyledi. Müslüman bir adamın, ilk eşi çocuk doğuramazsa ikinci bir eş alabileceği ya da o da olmazsa üçüncü veya dördüncü eşi alabileceğini anlattı. Ama ne olursa olsun en fazla dört tane alabilir’’ diye konuştu.

Yılmaz Bektaş'ın, /modern bir Müslüman' olarak kadın haklarına saygı duyduğunu belirten Ruffa, ‘‘Yılmaz şov işinin benim dünyam olduğunu biliyor. Arada bir film ve dizi yapmama izin verdi. En az dört çocuk istememe rağmen işle de meşgul olmak istiyorum. Yılmaz'ın işleri İstanbul, Londra ve New York'ta. Büyük ihtimalle çocuklarımızı orada yetiştireceğiz’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!