Madonna İstanbul'u salladı

Güncelleme Tarihi:

Madonna İstanbulu salladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2012 16:07

Madonna, 1993’deki İnönü konserinin ardından dün gece yeniden İstanbul’da sahne aldı. 55 bin kişiye unutulmaz bir şov sundu. 1.5 saat süren konser sırasında Marmara Ereğlisi'nde 5.1'lik bir deprem meydana geldi. Bu durum üzerine “Madonna İstanbul’u gerçekten salladı” yorumları yapıldı. Konser öncesi de TEM otoyolunda trafik durdu. Bir çok ünlü TT Arena'ya ulaşmak için metroyu kullanmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

MDNA turnesinin üçüncü ayağı olan İstanbul konserine 45 dakika geç başladı. Vatikan esintileriyle bizi bir ayinin parçası yaparak sahneye çıkan şarkıcı, ilk olarak “Girl Gone Wild” adlı parçayı seslendirdi. Konseri izleyen ünlü isimler arasında Gülben Ergen, Özge Özpirinççi, Pascal Nouma, Al Bano vardı.

İstanbul, hazır mısınız? diye başladığı Revolver şarkısında silahlar konuştu. Gang Bang şarkısında de ise otel odasında kan golüyle devam etti.

Papa Don’t Preach’e başladığında ise izleyicilerin şova kilitlenip şarkıya eşlik edemediği gözden kaçmadı. Hung Up adlı sevilen parçada ip üzerinde yürüdü.

Best Friend adlı şarkıyı seslendirirken barkovizyonda mezarlık görüntüsü olan şarkıcı, I Don’t Give şarksında boynuna gitarı astı bir yandan da barkovizyonda yer alan Nicki Minaj’la düet yaptı.

Haberin Devamı

MADONNA'NIN KONSERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER / WEB TV

KONSERDEN MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER / WEB TV

Kalbinin sesini dinleyip kolej yıllarına giderek Express Yourself’de okul bandosuna katılan şarkıcı, Give Me All Your Love’da ise havadaki bandosu ve dansçıları ile karnaval havası da yaşattı.

Madonna, sizi tekrar gördüğüme sevindim benimle söylemeye hazır mısınız diyerek “Turn on The radio” dedi.

Müziğin insanları bir araya getirdiğini söyleyen şarkıcıya, “Open Your Heart” adlı şarkısında sahne önündeki şanslı bir izleyici Madonna’ya eşlik etti. Oğlu Rocco da bu şarkıda sahnede dansçılar arasında yer aldı. Bu şarkı kalbi karşıya açmakla ilgiliydi ben de kalbimi size açtım diyen şarkıcı, Candy Shop adlı şarkısında striptiz kulübünde eğlenen bir adam kılığına girdi. Bir kadın bir de erkek dansçısıyla öpüşen Madonna, gömleğini çıkartıp tek göğsünü de açtı.

Sesin felaket olduğu konser 55 bin kişiyi görsel şovla kendine bağladı. Özel güvenlik şirketlerinin elemanlarıyla birlikte 1500 güvenlik görevlisi hizmet verdi.

Haberin Devamı

HATUNU SEYRETTİK İŞTE

Madonna’yı izlemek TT Arena'ya giden izleyiciler arasında bulunan gazeteci-yazar Güneri Civaoğlu konserin biraz abartıldığını söyleyerek, "Büyük bir sanatçı önemli bir sanatçı göreceğiz, Madonna’nın sesini de dinleyebiliyoruz, hareketlerini de izliyebiliyoruz ama ben daha çok kurulan sahne düzeni ses düzeni, ışık, disiplin, takım çalışması ekip çalışması onları görmek için geldim" dedi.

Konseri izleyen ünlülerden Yalın kendisine sorulan, "Sahnesini nasıl buldunuz?" sorusuna, "Soru mu bu, çok güzeldi, hakikaten her şey çok güzeldi." diye yanıt verdi.

Gazeteci-yazar Can Dündar, " Konserden çok bir gösteriydi, çok heyecanlıydı. Yani kuşakdaş sayılırız, biraz kendi halimize üzüldük doğrusu. Ama çok güzeldi alışmış olduğumuz konserin çok ötesindeydi" dedi.

Haberin Devamı

Konsere erkek arkadaşı sanatçı Demir Demirkan’la birlikte katılan Sertap Erener’e çıkışta konser hakkında izlenimleri soruldu. Erener, "Mükemmeldi söyleyecek hiçbir söz yok. Ne diyebilirim? Bütün bu gösteriyi çıkaran hatunu seyrettik işte." diye cevapladı.



Madonna'ya hamam listesi

Pop müziğin kraliçesi Madonna, konser için geldiği Türkiye’de hamam sefası yapmak istedi. Menajeri, ünlü şarkıcı için tarihi Türk hamamlarını araştırıp bir liste çıkardı.

Madonna İstanbulu salladı

ÇARIKLI MADONNA
Madonna'nın Kapalıçarşıdan aldığı tahmin edilen çarıklarla konser alanına gittiği görüldü.

19 yıl aradan sonra dünya turnesi kapsamında konser vermek üzere Türkiye’ye gelen Madonna, önceki gün sevgilisi Brahim Zaibat ile İstanbul’u keşfe çıktı. Madonna sevgilisiyle birlikte tarihi yarım adayı dolaşırken, çocukları Lourdes, Rocco ve David de korumaları eşliğinde Galata Kulesi’ni gezdi. İstanbul’dayken Türk hamamına da girmek isteyen Madonna, bu konuda araştırma yapması için menajeri Guy Oseary’yi görevlendirdi. Aldığı talimat üzerine gün boyunca İstanbul’daki tarihi hamamları araştıran Oseary, Madonna’ya birkaç hamam seçeneği sundu. Oseary, Eminönü’nde çektiği fotoğrafı da Twitter’daki hesabından paylaştı. Ünlü popçunun menajerinden başka bir isteği daha oldu. Madonna, Oseary’den Türkiye’de etnik müzik yapan sanatçı ve grupların albümlerini satın almasını istedi.

Haberin Devamı

Helikopterle gitti

Madonna, dünkü konserinden saatler önce Türk Telekom Arena’ya helikopterle geldi. Helikopter, stadın çok yakınında özel olarak hazırlatılan piste indi. Madonna burada kendisini bekleyen VIP araca binmek yerine Türk Telekom Arena’ya yürüyerek gitmeyi tercih etti.

MADONNA'YA DAVA ŞOKU

HÜRRİYET DÜNYASI ARENA'DAYDI

19 yıl sonra İstanbul’da TT Arena’da gerçekleşecek konser için 4 gün hazırlık yapıldı. Dün akşam sahne müziğin kraliçesi Madonna’daydı. Hürriyet Dünyası’ndan Ayşe Arman, Ertuğrul Özkök, Onur Baştürk ve Deniz Öner sizler için konseri canlı yayınla aktardı.

Muhteşem konserden özel görüntüler, röportajlar, fotoğraflar ve dakika dakika gelişmelerin hepsi ve daha fazlası Hürriyet Dünyası'nda anı anına aktarıldı.

Sadece İstanbul’dan değil Türkiye'nin bütün illerinin yanı sıra, Atlanta, Berlin, Bunbury, Cologne, Dublin, Duşanbe, Kuala Lumpur, Montreal,New York, Şanghay, Tiflis gibi şehirlerden de konseri izlemeye gelen müzikseverler konser alanını doldurdu. 

Haberin Devamı

ETRAFIMDA HERKES DANS EDİYOR

Madonna İstanbulu salladı


Hürriyet Dünyası'ndan Ayşe Arman, Madonna konseri izlenimlerini yazdı.

Yeni ulaşabildim
Saha içi dolu
Etrafımdaki herkes dans ediyor
Arada kollarına ' Benim bedenim, benim kararım' yazanlar geliyor

Sarılıp öpüşüyoruz...

Ayşe Arman'ın izlenimleri...
 



ARENA'YI MADONNA DA DOLDURDU

Madonna İstanbulu salladı


Hürriyet Dünyası'ndan Ertuğrul Özkök, izlenimleri...

Bugün Hurriyet'te iki şeyi merak ettiğimi yazdım.

Bir; Madonna Ak Parti İstanbul Kongresi'ndeki kadar insanı Arena'ya toplayabilecek mi?

Şu an itibariyle cevabım şu: Evet arkadaş. Madonna da aynı sayıda insanı Arena'ya topladı.

Ertuğrul Özkök'ün izlenimleri...

SAHNEDE TÜRK BAYRAĞI

Madonna İstanbulu salladı


Hürriyet Dünyası'ndan Onur Baştürk, konser izlenimlerini yazdı.

Ve Madonna sahnede..

Seyirci çoştu

Finalde Türk dansçı Yaman Türk bayrağı açtı

Çıkış ise tam rezaletti...

Metroyu kullananlar yandı. O kalabalık o dar tünelden nasıl geçti bilmiyorum.

Onur Baştürk'ün izlenimleri...

45 DAKİKA RÖTARLA SAHNEDE

Madonna İstanbulu salladı


Hürriyet Dünyası'ndan Deniz Öner, konserinden izlenimlerini yazdı.

21:30'da sahne alması beklenen Madonna geçikince, hayranları ıslıklarla ünlü yıldızı sahneye davet etti.

Ve beklenen an 45 dakika rötarla da olsa geldi...

Madonna sahneye Girl Gone Wild şarkıyla çıktı.

Deniz Öner'in izlenimleri...



MADONNA HAYRANLARI ARENA'YA AKIN ETTİ / WEB TV

OĞLU ROCCO İLE SAHNEDE

/images/100/0x0/55eb222df018fbb8f8ad5de9


Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna'nın aylardır beklenen konseri 45 dakika rötarla 22:45'te başladı. TT Arena Stadı'nı dolduran Madonna hayranları, konserden saatler önce stada akın etti.

Ünlü yıldızın hayranlarını büyük bir sürpriz bekliyordu, iki günde tükendiği söylenen biletler konsere saatler kala tekrar satışa çıkarıldı.

Konserin açılışını yapan İsrailli Dj Offir Nissim'le coşan Madonna hayranları, sanatçının geç çıkmasına sinirlendi ve yuhalayarak sahneye çağırdı.

Sahneye tepesinde haç bulunan bir yapının içinde başında taç yüzü örtülü ve elinde otomatik tüfek ile çıkan Madonna, elindeki silahı atarak mikrofonu aldı.

Madonna'nın 11 yaşındaki oğlu Rocco da annesine danslarıyla eşlik etti.

Sahnede 1 saat 45 dakika kalan Madonna, beklenenin aksine kürtaj konusunda hiçbir açıklama yapmadı. Ünlü yıldızın Türk dansçısı Yaman Okur, konserin finalinde Türk bayrağı açtı.

MADONNA KONSERİNE ÜNLÜ YAĞDI / WEB TV



SAATLERCE KAPIDA BEKLEDİLER / WEB TV 

   

 

55 BİN KİŞİ İZLEDİ
Avrupa turnesi kapsamında, 26 Avrupa ülkesini gezecek olan Madonna, arenalarda, stadyumlarda, dev konser mekanlarında sahne alacak. Sanatçı, Güney Amerika ve 20 yıldır performans sergilemediği Avustralya'nın da aralarında yer aldığı toplam 58 konser ile dünya turnesini tamamlayacak.

 

Stadın etrafındaki etkinlik alanı, bugün saat 12.00’de açıldı. Stadın kapıları ise 19:00'da açıldı. Konseri yaklaşık 55 bin kişi izledi. Türk Telekom Arena’da metro ve otobüs seferleri gece 01.00’e kadar devam etti.

MADONNA'NIN 19 YIL ÖNCEKİ  İSTANBUL KONSERİ / WEB TV

MADONNA KIRMIZI HALIYLA KARŞILANDI / WEB TV

 

Madonna İstanbulu salladı

MADONNA PARA BASIYOR


* TT Arena'ya giriş kuyruklarında satıcılar üzerinde 'Madonna I Love You' yazan bandanalar sattı.

* Madonna'nın lisanslı ürünleri de satışa sunuldu.

 

* Yıldızın fotoğrafının basılı olduğu tişörtler 50 TL; çantalar 40 TL, posterler 20 TL'den satıldı.


* Bu dünya turnesinden Madonna'nın 500 milyon dolar gelir elde etmesi bekleniyor.


* Turne kapsamında Madonna'nın 75 milyon dolarlık albüm satışı yapacağı tahmin ediliyor.


* Dünyaca ünlü Smirnoff da Madonna adına bir votka çıkaracak. Bunun için de yıldıza 10 milyon dolar ödeyecek.


 

* Madonna'ın imzasını taşıyan Material Girl adlı giyim markasından da 5 milyon dolar gelir elde edeceği sanılıyor.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!