Madonna'ya dava şoku

Güncelleme Tarihi:

Madonnaya dava şoku
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2012 11:24

Popun kraliçesi Madonna İstanbul öncesi gerçekleşen Tel Aviv konserinde gösterilen videoda Fransız aşırı sağcı lider Marine Le Pen'in Nazilerin gamalı haçıyla birlikte gösterilmesi partilileri kızdırdı. Partinin onursal başkanı ünlü yıldıza milyon dolarlık tazminat davası açacağını duyurdu.

Madonna, The MDNA turnesinin startını 31 Mayıs'ta İsrail'in başkenti Tel Aviv'de verdi. Daha turnesine başlamadan "Keşke Suriye ve İran'da konserler verebilseydim" sözleri ile ilk önce İsrailliler'i kızdırdı. Hatta bu sözlerinden dolayı İsrail'de vereceği ikinci konser yeterli bilet satışı olmadığı gerekçesiyle iptal edildi.

Tel Aviv konserinde ise Fransız Ulusal Cephesi'ni kızdırdı. Dev ekranda "barış için gösterilen" "nobody knows me / kimse beni tanımaz" isimli videoda, Fransız aşırı sağcı lider Marine Le Pen'in Nazilerin gamalı haçıyla birlikte gösterilmesi parti temsilcilerini kızdırdı. Nitekim dün Fransız basını partinin onursal başkanı ve Marine'in babası Jean Marie Le Pen'in 1 milyon dolarlık tazminat davası açacağını duyurdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!