Kuyumcu ile 2 kızını acımasızca öldürdüler

Güncelleme Tarihi:

Kuyumcu ile 2 kızını acımasızca öldürdüler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2006 00:00

Adapazarı’nın tanınmış kuyumcularından 65 yaşındaki İsmail Bilaloğlu ile kızları 25 yaşındaki Neriman ve 30 yaşındaki Hatice Bilaloğlu, önceki gece kendilerine ait otomobil öldürüldü. Baba ve kızlarının çeşitli yerlerinden bıçaklandıkları, boğazlarının bıçakla kesildiği ayrıca baba ve küçük kızın gözlerinden kurşunlandığı belirlendi.

ADAPAZARI Gümrükönü Mevkii’nde Kapalıçarşı’da kuyumculuk yapan ve kentin tanınmış simalarından biri olan 65 yaşındaki İsmail Bilaloğlu, önceki akşam saatlerinde, kızları 25 yaşındaki Neriman ve 30 yaşındaki Hatice ile birlikte dükkanını kapattı. İsmail Bilaloğlu ve kızlarından bir daha haber alınamadı. Gece geç saatlere kadar eve gitmeyen baba ile kızlarına, yakınları telefonla ulaşmaya çalıştı. Ancak telefonla da ulaşamayınca durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine Söğütlü İlçesi’ndeki Su deposu yakınlarına giden ekipler, 54 FU 480 plakalı otomobil içerisinde baba ve kızlarının cesetleriyle karşılaştı.

Jandarma ekipleri yaptıkları ilk incelemede, otomobilin kapılarının kilitli olduğunu belirledi. İpuçlarının ve parmak izlerinin kaybolmaması için kapılar zorlanmadı ve çilingir çağıralarak açtırıldı. Yapılan incelemede, İsmail Bilaloğlu ile kızları Hatice ve Neriman’ın boğazlarının kesildiği, ayrıca vücutlarında çok sayıda bıçak darbesi olduğu saptandı. Hatice Bilaloğlu’nun şoför mahallinde oturduğu görülürken, otomobilde bir de para çantası olması gerektiği, ancak muhtemelen cinayeti işleyenler tarafından alınmış olabileceği belirtildi. Çantada ne kadar para olduğu ise bilinmiyor.

NİŞANLISI ŞOKTA

Korkunç cinayetin duyulması üzerine, Bilaloğlu ailesinin diğer fertleri şoke oldu. Öldürülenlerden Hatice Bilaloğlu’nun 15 gün önce nişanlandığı, bir hafta sonra da düğününün yapılacağı belirtildi. Olay yerine gelen Hatice’nin nişanlısı Yusuf Özkınalı da sinir krizleri geçirdi. Yusuf Özkınalı, cineyetleri kimin işlemiş olabileceği konusunda hiç bir fikrinin olmadığını söyledi.

Cinayet başka yerde işlendi

Otopsi sonucunda ise İsmail Bilaloğlu ile küçük kızı Neriman’ın gözlerine kurşun sıkılarak öldürüldüğü ortaya çıktı. İsmail Bilaloğlu, küçük kızı Neriman ve büyük kızı Hatice’nin vücutlarında bıçak darbeleri olduğu da anlaşıldı. İsmail Bilaloğlu’nun iki kızının yanı sıra bir de oğlunun olduğu öğrenildi. Janadarma ve polis yetkilileri, cinayetlerin bir başka yerde işlendikten sonra cesetlerin buraya getirilip otomobile konuldukları ihtimali üzerinde de duruyor. Sakarya Valisi Nuri Okutan, İl Jandarma Komutanı Albay İhsan Sarı da olay yerine giderek bilgi aldı. Albay Okutan, olayın üzüntü verici olduğunu söyleyerek, gerekli araştırmanın başlatıldığını söyledi. Jandarma, önceki akşam saatlerinde kuyumcu dükkanına kimlerin gidip geldiğini araştırıyor. Jandarma, güvenlik kamerasındaki kayıtları da inceliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!