‘Kurultayımız demokrasi şaheseri’

Güncelleme Tarihi:

‘Kurultayımız demokrasi şaheseri’
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2021 07:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tahrik ve tuzaklara dikkat ederek, fitne ve fesada karşı uyanık duracaklarını belirtti. MHP Lideri, 13’üncü Olağan Büyük Kurultay’ın ardından parti teşkilatlarına kutlama ve teşekkür mesajı gönderdi. Bahçeli, mesajında özetle şunları kaydetti:

Haberin Devamı

“Büyük bir kaynaşma ve kucaklaşma hissiyatına sahne olan kurultayımız 2023’ün ve sonraki yılların stratejik hedeflerinin berrak şekilde tezahürüne de ortam ve imkân sağlamıştır. Bunun yanında, demokrasinin ve milliyetçiliğin birbirini

nasıl tamamladığı, biri olmadan diğerinin ne kadar eksik, hatta yetersiz kaldığı gerçeğinden hareketle; 13.Olağan Büyük Kurultayımız hem demokrasi şaheseri, hem de milliyetçiliğin şahlanışı olarak milli hafızalara kazınmıştır.

‘TUZAKLARA DİKKAT’

Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da, tahrik ve tuzaklara karşı dikkat ederek, fitne ve fesada karşı uyanık durarak, partimizle birlikte cumhur ittifakının yükselişini engellemeye yönelik kara propagandalara aldırmadan inandığımız yolda, kutlu ülkülerimiz uğruna mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. MHP, milletimiz ne diyorsa, neyi istiyorsa, neyi bekliyorsa, ahlaklı ve ilkeli siyasetini o yönde icra edecektir. Yegâne geçim kapısı dedikodu olanların algı oyunlarına, sosyal medyadan ahkam kesen bozguncu odaklara, yalanı ve demokrasi kalpazanlığını meslek edinmiş bulanık zihniyetlere asla fırsat verilmeyecektir.

Haberin Devamı

İTTİFAKIN 2023 VİZYONU

Cumhur İttifakı’nın 2023 vizyonunu kundaklamaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu kapsamda tüm parti teşkilatlarımızın bu duyarlılıkla çalışmalarına devam edeceğine inancım tamdır. 13.Olağan Büyük Kurultay sürecinde ve nihai olarak kurultay gününde, yüksek bir dava ahlakıyla ve sorumluluk bilinciyle milliyetçi-ülkücü hareketin iradesinin tezahürüne destek veren, bizatihi buna refakat eden bütün dava arkadaşlarıma ve saygıdeğer ailelerine teşekkür ediyorum.” ◊ ANKARA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!