Kurbağalı'da 2 facia

Güncelleme Tarihi:

Kurbağalıda 2 facia
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 22:37

Kurbağalıdere ıslah çalışmasına katılan bir kamyon üniversiteli genci ezdi. Yarım saat sonra da iki işçi metan gazından zehirlendi.

Haberin Devamı

1- HAFRİYAT KAMYONU PARKTA ÖLDÜRDÜ

İSTANBUL Kadıköy’de Kurbağalıdere Islah çalışmaları kapsamında Yoğurtçu Parkı’ndaki hafriyatı taşıma işinde kullanılan kamyon, önceki gece 23.30 sıralarında yürüyüş yapan Şule İdil Dere’ye (23) çarptı. İstanbul Üniversitesi İktisat 3’üncü sınıf öğrencisi genç kadın olay yerinde yaşamını yitirdi. Kamyon sürücüsü gözaltına alındı. (DHA)

‘KIZIM KENTSEL DÖNÜŞÜM KURBANI OLDU’

DÜN kızı Şule İdil Dere’yi Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa veren Nesrin Aslan “Bu büyük bir acı. Kızım bir kentsel dönüşüm kurbanı ve bu suçun sahibi de devletin kendisi” dedi. Ailenin yakınları ise, “Orada bir küçük önlem alınmış olsa, biricik yavrumuzu kaybetmeyecektik” dedi.  (Aziz ÖZEN/İSTANBUL)

2- ISLAH ÇALIŞMASINDA İKİ İŞÇİ ZEHİRLENDİ

KURBAĞALIDERE ıslah çalışmalarında hafriyat kamyonunun üniversiteli Şule İdil Dere’ye çarpmasından yarım saat sonra bir acı olay daha yaşandı. Yüksekliği 10 metreyi bulan dere tahliye tüneli inşaatında boya yapan 2 işçi, biriken metan gazından zehirlendi. İtfaiyeciler tünelin çıkış kapağına vinç kurarak önce işçi Eser Topaç’ı, ardından zehirlenmeden ötürü bayılan Halil isimli işçiyi 1 saat süren çalışmayla tünelden çıkardı. Zehirlenen işçiler tedavi altına alındı. Kurtarma çalışmaları sırasında gazdan etkilenen 3 itfaiye erine sağlık ekipleri müdahale etti. (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!