KPSS ortaöğretim sınav yerleri ne zaman açıklanacak? KPSS sınav giriş belgesi için ÖSYM açıklaması bekleniyor!

Güncelleme Tarihi:

KPSS ortaöğretim sınav yerleri ne zaman açıklanacak KPSS sınav giriş belgesi için ÖSYM açıklaması bekleniyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2020 21:04

KPSS sınav giriş belgesi için gözler artık ÖSYM'den gelecek son dakika açıklamalarda. Lise düzeyinde sınava katılacak olan adaylar, 22 Kasım'da gerçekleşecek olan sınav öncesi osym.gov.tr üzerinden yayınlanan sınav belgelerini T.C kimlik numarası ile öğrenecekler. KPSS sınav giriş belgesinin çıktısı olmadan adaylar sınav salonlarına alınmayacak. Peki, 2020 KPSS ortaöğretim sınav yerleri ne zaman açıklanacak? İşte, KPSS sınav giriş belgesinin yayımlanacağı tarihle ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

KPSS sınav yerleri, lise düzeyinde sınava girecek olan adayların araştırdığı konu olmaya devam ediyor. ÖSYM'nin gerçekleştireceği sınavla memur olabilmenin hayalini kuran ve buna yönelik çalışmalarını sürdüren pek çok kişi, KPSS sınav yerleri ile nerede sınava gireceklerini görüntüleyebilecek. Peki, yüz binlerce kişinin dahil olmasının beklendiği Ortaöğretim KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak? İşte, o konu hakkında merak edilen bazı bilgiler

KPSS SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav yerleri ve giriş belgesini genellikle sınavdan 10 gün öncesinde yayımlayan ÖSYM'nin KPSS sınav yerleri bilgisini de 12 Kasım Perşembe günü itibariyle yayımlaması bekleniyor.

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM'in 2020 sınav takvimine göre, KPSS ortaöğretim sınavı 22 Kasım 2020'de düzenlenecek. Sınav sonuçları, 24 Aralık 2020 tarihinde açıklanacak. Sonuçlar, açıklanmasından itibaren iki yıl süreyle geçerlidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!