Koronavirüse yakalanan Mısra Öz'ün sağlık durumu iyi

Güncelleme Tarihi:

Koronavirüse yakalanan Mısra Özün sağlık durumu iyi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2021 12:20

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazasında eşi Hakan Sel ve 9 yaşındaki oğlu Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz, Covid-19 nedeniyle kaldırıldığı yoğun bakım ünitesinden normal servise alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinden İstanbul Halkalı'ya gitmek üzere hareket eden 362 yolcu ve 6 personelin bulunduğu yolcu treni, 8 Temmuz 2018'de Çorlu'nun Sarılar Mahallesi yakınlarında raydan çıkarak devrildi. Kazada 7'si çocuk 25 kişi yaşamını yitirdi, 328 kişi de yaralandı.

Kazada eşi Hakan Sel ve oğlu Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz’ün Covid-19 testi pozitif çıktı. İstanbul’da hastaneye kaldırılan Mısra Öz, 12 Nisan'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dün solunum sıkıntısı nedeniyle hastaneye yatırıldım. Oksijen desteği olmadan nefes alamıyorum” dedi.

İstanbul'da hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi tamamlanan Mısra Öz normal servise alındı. Mısra Öz'ün babası Mehmet Öz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada kızının durumunun iyi olduğunu belirterek, "Şu an kızım Mısra Öz yoğun bakımdan çıktı, normal odasında. Kızıma duaları ile destek olan sesine ses olan tüm sevenlerine gönül dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Sonsuz teşekkürler" dedi.

Haberin Devamı

Mısra Öz'ün sağlık durumu ile ilgili Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Ceyhun Solakoğlu şu bilgileri verdi:
"Artan solunum sıkıntısı nedeniyle 17 Nisan 2021'de yoğun bakım servisine alınan hastamız, o günden bu yana sedasyon altında entübe ve mekanik solunum desteğinde tedavi edilmekteydi. Tedavisindeki olumlu gelişmeler neticesinde bu sabah hastamız yoğun bakım servisinden normal hasta odasına alındı, tedavisine devam ediliyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!