Korkunç Merve

Güncelleme Tarihi:

Korkunç Merve
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

Merve isimli travesti, AIDS'li olduğunu bile bile intikam için 2 yıldır yüzlerce erkekle ilişkiye girmiş. Mikrop saçan travesti sorgusundan sonra serbest bırakıldı.

O-1 Otoyolu üzerinde otostop yaparken yakalanan ve AIDS'li olduğu belirlenen ‘Merve’ takma isimli travesti Ahmet Atalay, hastalığa 2 yıl önce yakalan-dığını, bile bile erkeklerle ilişkiye girerek, onlardan intikam aldığını itiraf etti. Yasadaki boşluk yüzünden tecrit edilemeyen travesti Merve, hakkında yapılan işlemlerin tamamlanmasından

sonra yine sokaklara döndü. Polis ekiplerin operasyonunda

yakalanan travesti Ahmet Atalay'ın AIDS'li olduğu belirlendi.

Günde 4-5 ilişki

Atalay'ın üzerinde, 1997'de yapılan bir fuhuş baskınında yakalandığını ve AIDS'li olduğunu belirten bir haber kupürü bulundu. Atalay, para kazanmak ve erkeklerden intikam almak için fuhuş yaptığını belirterek, ‘‘1997'de kanımda HIV virüsü bulunduğunda hayatım bitmişti. Erkeklerden ve bana hastalığı bulaştıranlardan intikam almak için bile bile fuhuş yapmaya devam ettim’’ dedi. Günde 4-5 kişiyle cinsel ilişkiye girdiğini ifade eden travesti Atalay, sözlerine serbest kalınca aynı şeyi yapmaya devam edeceğini de ekledi.

Kanımla öldüreceğim

Cankurtaran'daki Deri ve Tenasül Hastalıkları Hastanesi'ne götürülen Ahmet Atalay, kendisini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına saldırdı. ‘‘Hepinizi kanımla öldüreceğim’’ diye bağıran travesti, güçlükle polis minibüsüne bindirilebildi. Polis yetkilileri, yasadaki boşluk yüzünden, AIDS'li travestiyi salıvermekten başka çareleri olmadığını belirttiler. Yetkililer ayrıca, travesti Merve ile ilişkiye girenlerin, bir an önce sağlık kuruluşlarına başvurmalarını istediler.

Oxana'ya dikkat

FUHUŞ yapmaktan üçüncü kez yakalanan Moldova uyruklu 22 yaşındaki Oxana Manzar'ın frengili olduğu anlaşıldı. Turist olarak geldiği Samsun'da 2 aydan beri para karşılı-ğında Türk erkekleriyle birlikte olan Oxana, ‘‘Hasta olduğumu ben de bilmiyor-dum. Özür dilerim’’ dedi. Oxana'yla ilişkiye giren yaklaşık 25 erkeğin doktora başvurması istendi. Bu arada Samsun'da son 9 ayda fuhuş yapan 153'ü Türk 724 kadının yakalandığı, yabancılardan 45'inin, Türkler'den ise 6'sının frengili olduğu açıklandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!