Kızını bulana 5 bin YTL ödül verecek

Güncelleme Tarihi:

Kızını bulana 5 bin YTL ödül verecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2006 11:17

Manisa'nın Akhisar İlçesi'ne bağlı Muştular Köyü'nde çiftçilik ve besicilikle uğraşan 40 yaşındaki Hasan Gencer, geçen Ramazan Bayramı'nın birinci günü, evinden kaçırıldığını ileri sürdüğü 18 yaşındaki kızı Ayşe Gencer'in yerini bildirene 5 bin YTL ödül vereceğini söyledi.

İddiaya göre, geçen Ramazan Bayramı'nın ilk günü, O.E.'ye ait Renault marka otomobille, Hasan Gencer'in Muştular Köyü'ndeki evine gelen yüzleri maskeli 5 kişiden, 4'ü, evde bulunan 62 yaşındaki babaanne Gülsüm ve 39 yaşındaki anne Emine Gencer'i zorla yere yatırıp etkisiz hale getirdikten sonra, Ayşe Gencer'i sürükleyerek götürdü. Ayşe Gencer'i kapıda kendilerini bekleyen otomobile bindiren maskeli 4 kişi, olay yerinden kaçtı.

Babaanne Gülsüm Gencer, torununu kaçıran maskeli şahıslardan, bir ara yüzünü açan aynı köyde çiftçilik yapan O.E. ve komşu Pekmezci Köyü'nde oturan A.G.'yi tanıdı. Bayram namazından döndüğünde kızının kaçırıldığını öğrenen Hasan Gencer, Başlamış Jandarma Karakolu'na, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ve Akhisar Cumhuriyet Savcılığı'na giderek, kaçıranlardan şikayetçi oldu.
/images/100/0x0/55ead581f018fbb8f899af43


10 gündür kızından bir haber alamadıklarını belirten gözü yaşlı baba Hasan Gencer, “Kızımı kaçıran kişilerden gerekli yerlere şikayetçi olduk. Hatta telefonlarını bile tespit edip, dinlenmesini istedik. Annem kaçıran kişilerden birinin aynı köyde oturan, eşinden ayrı yaşayan O.E., diğerinin de Pekmezci Köyü'nden A.G. olduğunu söyledi. Bu kişiler de o günden beri kayıp. Ailece perişan olduk. Kızımın kötü emellere alet edilmesinden ve hayatından endişe ediyoruz. Kulağımız, her an bir haber gelecekmiş gibi telefonda. Her geçen gün acımız artıyor. Bir an evvel kızımın bulunmasını istiyorum” dedi.

Hasan Gencer, kızının yerini bildirene, gözü gibi baktığı danalarını satarak, 5 bin YTL, ödül vereceğini de belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!