Kızı kahroldu: 'Kesin tanıdığı biri yaptı'

Güncelleme Tarihi:

Kızı kahroldu: Kesin tanıdığı biri yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2018 15:14

Sivas'ta iki çocuk babası Ali Galip Atısever evinde 10 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Haberin Devamı

Kaleardı Mahallesi Mumbaba Caddesi üzerinde bulunan Zümrüt Apartmanı'nın 1'inci katında eşinden ayrı yalnız yaşayan iki çocuk babası emekli 61 yaşındaki Ali Galip Atısever'den bir süredir haber alamayan komşuları, dün sabah durumdan şüphelenip yakınlarına haber verdi.

Eve gelen Atısever'in yakınları ve kızı Semiha, yaşlı adamı  evin salonunda yerde hareketsiz yatarken buldu. Daha sonra durum 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiği belirledi. Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede Atısever'in 10 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti. Eve gelen kızları Emine ile Semiha birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü.

Kızı kahroldu: Kesin tanıdığı biri yaptı

Haberin Devamı

Atısever'in kızı  Semiha, "Güçlüydü o, yıkılmazdı. Kesin tanıdığı biri öldürdü babamı" diyerek feryat etti. Eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen Atısever'in bir süre önce kızı Emine'yi nişanlamak için kredi çektiği öğrenildi.

İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, kapıda zorlama olmadığını ve olay öncesi bir boğuşma yaşandığını belirlediklerini söyledi.  Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri katili yakalamak için çalışma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!