Kimseye yar etmem kurşunu

Güncelleme Tarihi:

Kimseye yar etmem kurşunu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2006 00:00

Bodrum’da, kendisini terk eden sevgilisinin çalıştığı polikliniği basan çılgın aşık, "Seni kimseye yar etmeyeceğim" dediği hemşire kızı, ardından da kendini vurdu. İki sevgilinin de durumu ağır.

ANKARA’dan 3 yıl önce Bodrum’a gelen ve Yalıkavak’ta bir kuaför salonunda çalışan Kadir Aslan (24), 1.5 yıllık ilişkiyi bitirmek isteyen hemşire Miray Karademir’i (21) ikna edebilmek için önceki gece Özel Yalı Polikliniği’ne elinde tabancayla geldi.

Önce boğazını sıktı

Aslan, herkesin gözü önünde Karademir’i yakalayıp boğazını sıktı, sandalyeye oturttu ve müdahale etmek isteyen çevredekileri de ölümle tehdit etti. Kadir Aslan, "Bana yar olmadın, seni kimseye yar etmeyeceğim" diyerek Miray Karademir’in alnına tabancayla bir el ateş etti. Aslan, sevgilisinin sandalyeden kanlar içinde yere düşmesini soğukkanlılıkla izledikten sonra, doktor ve hastaların korku dolu bakışları arasında, genç kızın yanına yere diz çöktü ve sağ şakağına dayadığı tabancanın tetiğini çekti. Karademir ve Aslan, ambulansla Universal Hospital Bodrum’a kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Hemşire Karademir’in alnından giren kurşunun sol gözünden çıktığı ve halen komada olduğu belirlendi. Kadir Aslan’ın sağ şakağından giren kurşunun sol şakağından çıktığı, beyninin ağır hasar gördüğü, solunum cihazına bağlandığı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!