Kılıçdaoğlu, eşi ve kızıyla maç izleyecek

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaoğlu, eşi ve kızıyla maç izleyecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2013 14:39

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanacak, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçını, Türk Telekom Arena'da izleyecek.

Haberin Devamı

CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Kılıçdaroğlu, yarın İstanbul'a giderek, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve kızı Zeynep Kılıçdaroğlu ile Galatasaray'a tribünlerden destek verecek.

Kılıçdaroğlu, maça ilişkin yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın rakibi karşısında kendisine yakışan bir oyun sergileyeceğine inandığını belirterek, şunları kaydetti:
"Rakip Real Madrid de olsa, Aslan'dan, aslan gibi bir maç bekliyorum. Hakem son düdüğü çaldığında ve bizler sahadan, sporseverler de ekranlarının karşısından ayrıldığı zaman, hepimizin oynanan oyundan mutluluk duymasını ve 'işte Cim-Bom bu' demesini istiyorum. Bizleri olduğu gibi, Avrupa'yı da, dünyayı da başarılarına alıştıran Aslan Galatasaray'a Real Madrid karşısında da tribünleri coşturan, sporseverleri mutlu eden, güzel, centilmence ve kendisine yakışır bir oyun ile başarılar diliyorum"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!