Kayseri'nin tek erotik shop'u kurşunlandı

Güncelleme Tarihi:

Kayserinin tek erotik shopu kurşunlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2007 12:59

KAYSERİ’nin ilk ve tek erotik shop'u olan Fantezi Dünyası, dün gece kurşunlandı. Daha önce de belediye tarafından birkaç kez mühürlenen işyerini kimin ne amaçla kurşanladığı belirlenmeye çalışılıyor.

Haberin Devamı

Kocasinan İlçesi Serçeönü Mahallesi Kök sokaktaki Kocasinan Çarşısı G- 2 numaradaki cinsel sağlık ürünleri, şişme manken kadın, vibratör başta olmak üzere cinsel ürünleri satan Fantezi Dünyası, kurşunlandı. Sabah gelen işyeri sahibi Sezai Karakaya, percereye kurşun isabet ettiğini görünce polise haber verdi. Polis ekipleri, yaptıkları incelemede biri işyerinin penceresinde diğeri de tabelada olmak üzere iki kurşun izi ve boş kovanları buldu.

İşyeri sahibi Sezai Karakaya, kimin ne amaçla kurşunladığını bilmediğini belirterek “Sabah geldiğimde pencerede kurşun izini gördüm. Polise bildirdim. Kimin yaptığımı bilmiyorum. Düşmanın da yok. Hiçbir zaman da tehdit almadım. Belki kendini bilmez bir sarhoş yapmıştır” dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, 5 yıl önce açılan erotik shop, belediye tarafından ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlenmişti. İşyeri sahibi Sezai Karakaya, belediye karşı yürütmenin durdurulması yönünde dava açmış ve kazanmıştı. Karakaya, Melikgazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’ne de bir şube açmış, ilçe belediyesi aynı şekilde işyerini mühürlemişti. Bununla ilgili Karakaya'nın açtığı yürütmeyi durdurma davası ise henüz sonuçlanmadı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!