Kasım ayına kadar sabırla takip ederiz

Güncelleme Tarihi:

Kasım ayına kadar sabırla takip ederiz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2017 00:53

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başta Meral Akşener olmak üzere MHP’den ihraç edilen muhalif isimlerin kasım ayında yeni parti kuracağına yönelik iddialara, “Bizde sabır çok. Kasım ayına kadar da sabırla takip ederiz. Allah hayırlı uğurlu etsin” yanıtını verdi. MHP Genel Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenleyen Bahçeli, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

TÜRKİYE’YE YAKIŞMAZ
“Mescid-i Aksa’nın kısıtlamalara maruz kalması elbette İsrail’in gerçek yüzünü gözler önüne sermiştir. İsrail’in yöntemi terörden farksızdır. Mescid-i Haram, Mescid-i Nebevi ve Mescid-i Aksa inancımızın üç büyük değeridir. Bunlara saldırı tüm Müslümanları hedef almış sayılmalıdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail vandallığını da gündeme getirmiştir. Bu açıdan Türkiye doğru ve olumlu bir noktadadır. Musevi vatandaşlarımızın dini tercih ve inanç haklarına gelebilecek zayiat bilinsin ki, Türkiye’ye yakışmayacak, Türk milletiyle bağdaşmayacak bir çirkinliktir ki buna da asla onay veremeyiz.

Hero tişörtü giyen namertler kazanamayacaktır.”

NASIL HABERİMİZ OLACAK
BAHÇELİ, konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tuğrul Türkeş’in Başbakan Yardımcılığı görevinden alınmasında etkisi olduğuna yönelik bir soruya Bahçeli, “Gidişinden haberimiz yokken gelişinden nasıl haberimiz olacak? Onu Ahmet Davutoğlu öyküsüyle birilerinin izah etmesi lazım” cevabını verdi. Bahçeli, gazetecilerin yeni giyim tarzına ilişkin sorusu üzerine de “Biz kıyafete önem veren bir kişiyiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!