Kapıyı tekmeleyen hırsız yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Kapıyı tekmeleyen hırsız yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2007 18:40

Bursa'da 2 hırsız girdikleri işyerinin boş olduğunu görünce, diğer büroların kapılarını tekmeyle başlayınca yakalandılar.

Bursa'da 2 hırsız girdikleri işyerinin boş olduğunu görünce üst katlara yönelerek buradaki büroların kapılarını tekmeyle kırarak açmaya çalıştı. Hırsızların çıkardığı gürültü üzerine bitişik binada bulunanlar polise haber verdi. İki zanlı gelen polisler tarafından yakalandı.
Merkez Osmangazi İlçesi Çeyreküstü Mahallesi Yardımcılar İşmerkezi'ne hırsızlık için giren 18 yaşındaki Halis Gümüş ile Taner Dağde başka bir yere taşınan Salih Yardımcı'ya ait inşaat şirketinin kapısını levye ile açtı. İşyerinin boş olduğunu gören hırsızlar başka yere yöneldi. Bu kez üst katlardaki Ali Rıza Yıldırım'a ait ‘İxir Bilişim Danışmanlığı Ofisi' ve Cahit Yardımcı'ya ait ‘Yitaş İnşaat Şirketi'nin kapılarını tekmelerle kıran hırsızların çıkardığı gürültüyü duyan yan bina sakinleri, polisi arayarak ihbarda bulundu. Girdikleri işyerlerini karıştıran hırsızlar, polis ekiplerinin geldiğini anlayınca kaçmak için çatı katının kapısını kırdı. Polis ekipleri, Halis Gümüş ve Taner Dağde'yi saklandıkları yerde yakaladı. Hırsızlıktan sabıkası bulunan Gümüş ve Dağde polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olay yeri inceleme ekipleri girilen işyerlerinde parmak izi araştırması yaptı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!