Kadınların hayatı teknoloji ile kolay

Güncelleme Tarihi:

Kadınların hayatı teknoloji ile kolay
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2008 00:00

Ne kadar içiyorsunuz?

Hafta sonu veya tatilde harika bir gece geçirdiniz. Keyfiniz yerinde. Dostlarınız, aileniz ve siz arka arkaya şişeleri devirdiniz. Peki ne kadar içki içildi, hiç düşündünüz mü? Alkol sınırınızı aşmış olabilir misiniz? Artık bunları düşünmenize gerek yok. Bunu sizin için bir açacak yapıyor. Sayısal ekranlı, hafızalı bu akıllı açacak sayesinde kaç şişe kapağını açtığınızı artık görebilir ve ona göre hesaplayabilirsiniz. Oldukça ilgi gören bu ürün piyasada ve her geçen gün ilgi daha da büyüyor. Ürüne hepsiburada.com'dan ulaşabilirsiniz.

USB'li battaniye

Kış yüzünü göstermeye başladı. Havalar soğudu. Evde yorgan ve battaniyeler dolaptan çıkarıldı. Ama artık elektrikli battaniye devri de kapandı. Yerine USB'li battaniye geldi. Ofiste, evde veya işyerinde üşüyenler ve bilgisayar başında sıcak kalmak isteyenler, USB ile bilgisayara bağlayabildikleri bu battaniye ile ısınabiliyorlar. Bu battaniyeler görüntü açısından da çok şık. Üstelik elektrikli battaniye gibi riski de yok. Çeşitli renk seçenekleri de bulunan battaniye 25 dolardan satışa sunuldu. Ürüne http://usb.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=00224 adresinden ulaşabilirsiniz.

Uyanmamak imkansız

Okula gitmek için sabahları erken kalkmakta zorlanan çocuklar ve işe gitmek için yataktan kalkamayanlar için müjdeli bir haber var. Artık "uyanamadım, geç kaldım, saati duymadım" gibi cümleler tarihe karışıyor. Ayrıca bu çalar saatle annelerin de işi kolaylaşacak. Ayarlanan saat geldiğinde yangın alarmı veren bu saat, siz uyanmadıkça sesini giderek artırıyor. Bu sesteki saatle uyanamamak imkansız. Lefutur'un ürettiği bu saate http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=207398&productid=eakslef21802 linkinden ulaşabilirsiniz.

Yemek ısındı mı?

Kadınlar müjde! En büyük dertlerinizden biri olan "Yemek ısındı mı, sıcaklığı istediğim seviyeye geldi mi?" derdinden kurtuluyorsunuz. Artık bunu anlamanın tek yolu dilinizi veya elinizi yakmak değil. Bu sevimli kaşıklar sıcaklık belirli bir seviyeye ulaştığında renk değiştirmeye başlıyor. 250 derecelik ısıya dayanan bu kaşık zararsız plastikten üretilmiş. 3 ayrı renk seçeneği bulunan ve üçlü set şeklinde satışa sunulan ürünün fiyatı 10 dolar. Ürüne http://lsus.shop.com/op/~COLOR_CHANGING_SPOONS_SET_OF_3-prod-10703520 adresinden ulaşabilirsiniz.

Kendinizi çekin

Artık yurtdışında, herhangi bir yere tatile gittiğinizde veya arkadaşlarınızla buluştuğunuzda birilerine "Lütfen bizim fotoğrafımızı çeker misiniz?" demenize gerek kalmayacak. Bu cihazı fotoğraf makinenize takıyor ve istediğiniz gibi fotoğraf çekiyorsunuz. Her türlü fotoğraf makinesine uyan bu cihazı sadece tatillerde veya gezilerde değil aslında her yerde kullanabilirsiniz. Üstelik ürün katlanabilir özelliği sayesinde çantanızda yer kaplamadan rahatlıkla taşınabiliyor. Ürüne http://www.quikpod.com/home.asp adresinden ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!