Kadın kılığında yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Kadın kılığında yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2009 14:36

ANKARA'nın Şereflikoçhisar İlçesi'nde tartıştığı arkadaşı Ali Ö.'nün yüzü ve vücudunun çeşitli bölgelerine tuz ruhu dökerek yanıklar oluşmasına neden olan 50 yaşındaki Veli K., saklandığı yerde kadın kılığında yakalandı.

Haberin Devamı

Vücudunda ağır yanıklar oluşan ve hastanede tedavi gören yaralı ali Ali Ö., polise haber vererek Veli K.'den şikayetçi oldu. 1 haftadan bu yana aranan Veli K., Şereflikoçhisar'ın en uzak yerleşim yerlerinden olan Mustafacık Mahallesi'nde, Şehitlik Çeşmesi yakınlarında yakayı ele verdi. Yapılan ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, zanlıyı üzerinde etek, gömlek ve eşarp gibi kadın kıyafetleri giymiş halde yakaladı.

Yakalanmamak için saklanıp, kadın elbiseleri giyerek bu yönteme başvurduğu belirtilen Veli K., suçlamayı kabul etmedi. Ali. Ö. ile geçmişe dayalı aralarında husumet olduğunu belirten Veli K., bu nedenle kendisine iftira atıldığını belirttiği belirtildi. Şereflikoçhisar Cumhuriyet Savcılığı'nın tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Veli K., tutuklandı. Soruşturmaya devam ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!