Bilim Kurulu Toplantısı ve Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Gözler yeni kararlarda!

Güncelleme Tarihi:

Bilim Kurulu Toplantısı ve Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak Gözler yeni kararlarda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2020 18:24

Kabine Toplantısı ve Bilim Kurulu Toplantısının ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Kabine toplantısında gündemin kritik maddelerinin bir kez daha ele alınması bekleniyor. Koronavirüsle mücadelede Bilim Kurulu üyelerinin tavsiyeleri Kabine Toplantısı'nda masaya yatırılıyor. Geçtiğimiz hafta alınan yeni kararları duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 yaş altı 65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlaması, nikah düğün salonlarının açılış tarihi gibi önemli konuları açıklamıştı. 

Haberin Devamı

Kabine Toplantısı ve Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman? Corona virüs tedbirleri ve normalleşme sürecine yönelik değerlendirmelerin masaya yatırıldığı Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ve Bilim Kurulu görüşmeleri gündemde yer alıyor. Sürece dair önemli kararların alındığı iki kritik toplantı hafta içinde gerçekleşiyor. Toplantılarda corona virüs gündemine dair gelişmelerin istişare edilmesi bekleniyor. İşte, ayrıntılar.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Video konferans üzerinden gerçekleştirilen Kabine Toplantısı, geçtiğimiz hafta yüz yüze gerçekleşmişti. Toplantıda, 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşların sokağa çıkma yasağı izni ele alınmıştı. Kritik toplantısının bu hafta pazartesi ya da salı günü yapılması bekleniyor.

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN?

Haberin Devamı

Vaka artışı ve hastaların durumunun ele alınacağı Bilim Kurulu Toplantısı'nın çarşamba günü yapılması bekleniyor.

Konuyla ilgili açıklamalar geldiği zaman detayları paylaşacağız

BAKMADAN GEÇME!