İzmir'de trafik kazası: 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

İzmirde trafik kazası: 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2007 08:06

İzmir'in Buca ilçesindeki trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, saat 02.00 sıralarında, Suat Polat (29) yönetimindeki 35 DSZ 36 plakalı otomobil, Menderes Caddesi'nde kaldırıma çarptı.

Kazada, Suat Polat ile arkadaşı Mehmet Savaş Erdem (26), otomobilde sıkıştı. Polat ve Erdem, olay yerine gelen AKS-110 ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yaralılar, Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Polat ve Erdem'in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

-LPG'Lİ OTOMOBİLDE YANGIN ÇIKTI-

Konak ilçesinde de LPG'li otomobilde yangın çıktı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Şehitler Caddesi eski garaj önü Paralı Köprü üzerinde, Hacı Murat İnce'nin (35) kullandığı 35 AL 5437 plakalı otomobilin motor bölümünden alevler çıkmaya başladı.
Otomobilinden inen İnce, emniyet güçlerine ve itfaiyeye yangını haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü, ancak otomobil kullanılmayacak hale geldi.

Ölen ya da yaralananın olmadığı yangının, otomobildeki gaz kaçağı parlaması sonucu çıktığı belirlendi.
Otomobilin sahibi Hacı Murat İnce, “Evime gidiyordum. Paralı Köprü üzerinde otomobilimin motor bölümünde önce dumanlar, daha sonra da alevler çıktı. Otomobilimden hemen inip ilgili yerlere cep telefonumla haber verdim” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!