İsyan ettiren tahliye... Sokak ortasında tartışan sevgililere müdahale edince kalbinden bıçaklanmıştı

Güncelleme Tarihi:

İsyan ettiren tahliye... Sokak ortasında tartışan sevgililere müdahale edince kalbinden bıçaklanmıştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2023 07:00

"Artık kimseye de yardım etmek gelmiyor içimden. Çünkü kimin ne olduğu belli değil. Adalet bekliyorum. Suçlunun dışarıda değil içeride olması gerekiyor."

Haberin Devamı

İstanbul Fatih’te iddiaya göre Ataberk Özcan ile Meltem Çağlar 17 Aralık 2022 günü sokakta tartışıyordu. Mehmet İşci de Ataberk Özcan’ın Meltem Çağlar’a zarar vermesinden endişe ederek ikilinin yanına gitti ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. İki sevgili Mehmet İşçi’ye saldırarak yere düşürdü, Ataberk Özcan bu sırada göğsünden bıçakladı. Toplam 5 bıçak darbesi alan Mehmet İşçi kalbinden ameliyat olmak zorunda kaldı. Yakalanan Ataberk Özcan tutuklandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ataberk Özcan ve sevgilisine 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

İstanbul 21’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen duruşmada savunma yapan Ataberk Özcan, “Arkamızdan gelerek bağırarak, ’Kıza zorla bir şey mi yapıyorsun?’ dedi. Dönüp, ‘Ağabey biz arkadaşız. Ona kötü bir şey yapmam, sadece konuşuyoruz’ dedim ve yolumuza devam ettik. Bizi takip etmeye devam etti. Meltem’in boynuna yumruk attı. Boğuşmaya başladık. Sol elimin içinde derin bir kesik vardı. Üzerimde bıçak yoktu. Mağduru bıçaklamadım. Ne şekilde yaralandığını da bilmiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Mahkeme heyeti, Ataberk Özcan’ı tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak tahliye etti ve yurtdışına çıkış yasağı koydu.

‘ADALET BEKLİYORUM’

Tahliye kararına tepki gösteren Mehmet İşçi, “Bir kadının şiddet göreceğinden endişe ederek müdahale etmiştim. Hastaneden çıktıktan sonra aynı olayı yine gördüm ve hemen uzaklaştım. Artık kimseye yardım etmek gelmiyor içimden. Çünkü kimin ne olduğu belli değil. Böyle bir süreç yaşadım. Adalet bekliyorum. Suçlunun dışarıda değil içerde olması gerekiyor. Benim açımdan cezası kaç sene ise onu almasını istiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!