İstediği her erkeği aldı!

Güncelleme Tarihi:

İstediği her erkeği aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2010 14:02

Bundan beş yıl önce eşi Brad Pitt'i Angelina Jolie'ye kaptıran Jennifer Anniston'a ayrılık yaradı! İstediği her erkeği aşk listesine ekledi!

Haberin Devamı

Jennifer Aniston'dan çok sıcak kareler / Foto Galeri

İşte Jennifer'ın şaşırtan aşk listesi  / Foto Galeri

Dünyanın en güzel 100 vücudu / Foto Galeri

Bundan tam beş yıl önce, 'Hollywood'un en seksi ve en güzel çifti' dendiğinde, akıllara sadece Brad Pitt ve Jennifer Aniston geliyordu! Yedi yıllık beraberliğin ardından, 'Mr&Mrs Smith' filmi çekimleri sırasında eşini Hollywood'un en seksi ve en çapkın kadınlarından Angelina Jolie'ye kaptıran Aniston uzun süre sessizliğini korudu. Aldatma ve ayrılık hakkındaki ilk açıklamayı yapmak için, boşanmalarının ardından aylar geçmesini bekledi.

5 YIL BOCALADI AMA...

Yaptığı ilk açıklamada, özel hayatını takip eden hayranları kadar şaşkın olduğunu söyleyen Jennifer Aniston, ayrılık sonrası ilk birkaç yıl ciddi bir bocalama yaşadı. Erkek arkadaş edinmekte ve kariyerini sürdürmekte zorlanan Aniston, 5 yılın ardından tekrar altın günlerine geri döndü!

Haberin Devamı

People dergisi, Brad Pitt'in tam bir çöküntü yaşadığı ve Angelina Jolie'den ayrılacağının konuşulduğu şu günlerde, Aniston'ın hayatının yoluna girdiğini yazdı. Dergiye konuşan Jennifer Aniston'ın yakın arkadaşları, "Ağzına Brad'in ismini almıyor. Beğendiği erkeklerle çıkıyor ve dolaşıyor. İstediği erkeği elde ediyor. Eğlenmesine ve mesleğinde güzel işler çıkarmaya bakıyor" diye konuşuyor.

BRAD PITT'TEN SONRA NE YAPTI?

Dergilerin kapaklarında: Jennifer Anniston, ayrılık sonrası ne kilo aldı, ne kendini bıraktı. 40 yaşında olmasına rağmen, genç kızları kıskançlıktan çatlatacak kadar güzel bir vücuda ve cilde sahip! Bu nedenle de sürekli dergi kapaklarında yer alıyor!

Filmleri çok iyi iş yapıyor: Marley&Me' isimli filmi 140 milyon dolar hasılat elde etti. Jennifer Aniston'ın oynadığı filmler, çok iyi iş yapıyor.

DİĞER HABERLER

  

  

  

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!